کد خبر: ۱۵۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۴

زن جوانی همسرش را با شلیک گلوله کشت

زن جوانی که همسرش را با شلیک گلوله کشته بود با تصمیم دخترانش از قصاص رهایی یافت.
زن جوانی همسرش را با شلیک گلوله کشت

زن جوانی همسرش را با شلیک گلوله کشت

مخاطب۲۴ : رسیدگی به این پرونده از شهریورماه سال ۱۴۰۱ به دنبال پیدا شدن جسد مرد ۵۵ ساله‌ای پشت فرمان تاکسی اش در حوالی فرودگاه امام خمینی آغاز شد. شواهد نشان می‌داد این مرد پشت فرمان خودرو با شلیک دو گلوله از پا درآمده است.

در این میان زن جوانی به نام میترا به پلیس آگاهی رفت و از ناپدید شدن همسر ۵۵ ساله اش به نام اکبر خبر داد.

 

مشخصاتی که این زن از همسرش ارائه داد با مشخصات جسد کشف شده در حاشیه فرودگاه مطابقت داشت. به این ترتیب این زن جسد همسرش را شناسایی کرد.

با مشخص شدن هویت قربانی، مأموران به تحقیقات از آشنایان اکبر پرداختند. میترا درباره رابطه اش با اکبر گفت: ما مشکل خاصی با هم نداشتیم و گاهی مثل بقیه زوج‌ها اختلافات کوچکی داشتیم که حل می‌شد.

در این میان و با ادامه تحقیقات، مأموران به اختلافات دنباله دار اکبر و همسرش پی بردند و دریافتند میترا و اکبر سالهاست که باهم اختلاف دارند و چند باری هم کارشان به دادگاه خانواده کشیده شده است.

با افشای این ماجرا مأموران در گام دیگری از تحقیقات به بررسی دوربین‌های مداربسته محل و مسیر‌های منتهی به کشف جسد پرداختند و دریافتند یک زن که ماسک برصورت داشت و از نظر جثه به میترا شبیه بودپس از قتل از خودروی قربانی پیاده شده و گریخته است.

با کشف این سرنخ میترا تحت بازجویی قرار گرفت و به ناچار به قتل شوهرش اعتراف کرد.

وی گفت: اکبر مرد بداخلاقی بود. او سر هر موضوعی با من دعوا راه می‌انداخت. من از زندگی با او خسته شده بودم، اما این شرایط را به خاطر دو دخترم تحمل می‌کردم تا اینکه بالاخره به فکر طلاق افتادم. من دادخواست طلاق دادم و به اکبر گفتم قصد جدایی دارم.

اما او به شدت مرا کتک زد و با تهدید مرا از جدایی منصرف کرد. او قول داد رفتارهایش را اصلاح می‌کند، اما اوضاع حتی بدتر شد. او حتی چند بار مرا تهدید به قتل کرده بود تا اینکه از طریق یکی از دوستانم با فروشنده اسلحه آشنا شدم و یک سلاح را به قیمت ۱۱ میلیون تومان از او خریدم.

وی در تشریح جزئیات شب جنایت ادامه داد: آن شب قرار بود اکبر بسته‌ای رابه دوستش برساند. من همراه او سوار ماشین شدم و از او خواستم تا به حوالی فرودگاه امام خمینی برود. هوا تاریک بود که در یک لحظه کلت را از کیفم بیرون آوردم و به او شلیک کردم.

با اعترافات این زن و بازسازی صحنه جرم، پرونده وی با صدور کیفرخواست به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد، تا به جرم وی رسیدگی شود. اما در این میان دو دختر قربانی که تنها، ولی دم بودند بدون قید و شرط از قصاص گذشتند.

به این ترتیب پرونده زن جوان از قصاص رهایی یافت. قرار است میترا به زودی از جنبه عمومی جرم و طبق ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی از خود دفاع کند. با اعلام گذشت از سوی تنها اولیای دم مقتول، متهم به زودی از جنبه عمومی جرم محاکمه می‌شود.| ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر