کد خبر: ۱۵۵۹۶
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۶

سیگنال خودرویی به بورس

معاملات دیروز بورس تهران با مازاد تقاضا به پایان رسید، اما ارزش مجموع صف‌های خرید کمتر از روز شنبه بود و شاخص‌ها کمتر از روز قبل رشد کردند.
سیگنال خودرویی به بورس

سیگنال خودرویی به بورس

مخاطب 24: بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز یکشنبه شاخص‌های بازار سهام به رشد ادامه دادند. برای پیش بینی بورس امروز –دوشنبه ۲۸ فروردین- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز یکشنبه شاخص کل ۲۱ هزار و ۱۱۷ واحد رشد کرد و شاخص کل هم‌وزن ۱۱ هزار و ۴۱۷ واحد صعود کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۲۷۶ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس رشد هزار و ۴۱۹ واحدی داشت.

در پایان معاملات روز یکشنبه، ۴۵۴ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۲۲۰ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۶۷ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۳۳ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت

روز یکشنبه در بورس شرکت توسعه و عمران امید (ثامید)، شرکت ایران تایر (پتایر) و شرکت واسپاری ملت (ولملت) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود (کشرق)، شرکت عمران و توسعه شاهد (ثعمرا) و شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های خاهن (شرکت آهنگری تراکتورسازی ایران)، خموتور (شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران) و زپارس (شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت کشت و صنعت دشت خرم دره (زدشت)، شرکت مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن (وکبهمن) و شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات یکشنبه، ۲۳۰ نماد صف خرید داشتند و ۱۹ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۲۱ درصدی نسبت به روز قبل به ۲ هزار و ۸۸ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۹۵۰ درصدی به ۴۲ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز

معاملات دیروز بورس تهران با مازاد تقاضا به پایان رسید، اما ارزش مجموع صف‌های خرید کمتر از روز شنبه بود و شاخص‌ها کمتر از روز قبل رشد کردند.

بدین ترتیب تعداد نماد‌های قرمزپوش بازار نیز بیشتر از روز قبل شد و ۳۳ درصد نماد‌ها قرمزپوش بودند.

نماد‌های پارسان، وامید، ومعادن، اخابر، شبندر، شتران و حکشتی بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند. در مقابل فارس، رمپنا و فملی بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.

ورود پول حقیقی نیز برای سومین روز متوالی ادامه داشت، اما رقم آن نسبت به روز شنبه افت ۷۸ درصدی داشت و به ۴۷۵ میلیارد تومان کاهش یافت. نماد‌های غبشهر، حکشتی، اخابر، وپارس، وامید، ولکار، پارسان، کحافظ، شبریز و کوثر بیشترین ورود سرمایه را داشتند. در مقابل وکغدیر، وبصادر، فولاد، فملی و شستا بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند؛ بنابراین در معاملات دیروز همچنان روند‌های مثبت تداوم داشت، اما از نرخ و شدت آن‌ها کاسته شد. در این میان تحلیلگران بنیادی اعلام از سر گیری عرضه خودرو در بورس کالا را سیگنال مثبتی برای بازار می‌دانند و تحلیل گران تکنیکی از تارگت بعدی شاخص در محدوده ۲ و میلیون و ۳۰۰ هزار واحد صحبت می‌کنند. شاخص دیروز در فاصله ۲۵ هزار واحد کانال ۲.۳ میلیونی قرار گرفت. تکنیکالیست‌ها معتقدند شاخص تا سطح ۲ میلیون و ۳۷۰ هزار واحد صعود خواهد کرد. آیا شاخص از الگو‌های تکنیکی پیروی خواهد کرد؟ این سؤالی است که در روز‌های آینده شاهد تحقق یا عدم تحقق آن خواهیم بود.

منبع: اقتصاد نیوز

 
برچسب ها: بورس فرابورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد خاورمیانه و امضاکننده توافق غزه، از دولت ترامپ کنار می‌رود تا تمرکز خود را بر تجارت شخصی بازگرداند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر