کد خبر: ۳۳۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۸

ترافیک اخبار خودرویی قبل از شروع معاملات بورس

بورس تهران در نیمه دوم معاملات سهام روز شنبه شاهد تغییر روند شاخص‌های سهامی با تشدید اخبار صنعت خودرو بود.
ترافیک اخبار خودرویی قبل از شروع معاملات بورس

مخاطب 24- در بین فعالان قدیمی بازار سهام تکانه‌های سیگنال‌ساز صنعت خودرو و ساخت قطعات بورس تهران معروف است. بسیاری از این افراد معتقدند که شروع روند‌های اصلی شاخص کل همواره با شروع تکانه‌های شاخص صنعت خودرو و ساخت قطعات آغاز می‌شود. روز شنبه شاهد انتشار خبر‌های متعددی از سوی شرکت‌های خودروساز و شورای رقابت در خصوص قیمت گذاری خودرو بودیم.

در روز‌های گذشته به تحلیل شاخص صنعت خودرو و نسبت شاخص این صنعت به شاخص کل به صورت تاریخی پرداختیم. فعالان بازار سهام گاهی برای پیش بینی موج‌های صعودی شاخص کل بازار سهام دست به دامان متغیر‌هایی می‌شوند که در سابقه‌ی تاریخی بازار سهام، قبل از شروع روند صعودی شاخص کل رفتاری خاص را تکرار کرده‌اند. به عنوان مثال در این گزارش به رفتاری خاص از شاخص صنعت خودرو و ساخت قطعات می‌پردازیم.

صنعت خودرو و ساخت قطعات پس از صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، هشتمین صنعت بزرگ بورس تهران به شمار می‌رود و حدودا بین ۴ تا ۵ درصد از ارزش بازار سهام ایران را در بر می‌گیرد. برخی از فعالان قدیمی بازار سهام که در موج‌های صعودی تاریخی بورس تهران نوسان‌گیری کرده‌اند؛ معتقدند که افسار شاخص کل بورس تهران در ابتدای موج‌های صعودی به دست شاخص صنعت خودرو بوده و این امر در ابتدای اصلاح موج صعودی نیز اتفاق می‌افتد.

به زبانی دیگر برخی از تحلیل‌گران معتقدند که اولین شاخص صنعتی که در ماراتون صعودی شاخص‌ها حرکت خود را آغاز می‌کند؛ شاخص صنعت خودرو بوده و به دنبال آن سایر شاخص صنایع و در مجموع، شاخص کل وارد موج صعودی می‌شود. حتی آن‌ها روند اصلاح موج صعودی را نیز با همین فرایند توصیف می‌کنند.

روز گذشته خبر‌هایی در حوالی صنعت خودرو منتشر شد که نشان از شکل‌گیری شرایط حمایتی بنیادی شاخص این صنعت داشت. اخبار خودرویی دیروز با حواشی خاص خود نیز همراه بود که آن‌ها را در این لینک می‌توانید مشاهده کنید. بازار سهام معاملات امروز را نیز احتمالا با اقبال کد‌های حقیقی به نماد‌های خودرویی آغاز خواهد کرد که می‌تواند تا انتهای معاملات تداوم داشته باشد.

 

منبع: اکو ایران

برچسب ها: بازارسهام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد خاورمیانه و امضاکننده توافق غزه، از دولت ترامپ کنار می‌رود تا تمرکز خود را بر تجارت شخصی بازگرداند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر