کد خبر: ۱۵۵۳۴
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸

جنگ ۲ پرسپولیسی بالا گرفت

تیم فوتبال تراکتور با گلزنی رضا اسدی موفق شد از شکست مقابل ملوان فرار کند، اما محمد عباس‌زاده به گلزنی هم‌تیمی‌اش واکنش عجیبی داشت.
جنگ ۲ پرسپولیسی بالا گرفت

جنگ ۲ پرسپولیسی بالا گرفت

مخاطب24:تیم فوتبال تراکتور تبریز در چارچوب هفته بیست‌وششم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر با تساوی یک بر یک در زمین ملوان بندرانزلی متوقف شد.

در حالی که شاگردان خمس تا دقیقه ۸۵ با یک گل از میزبان خود عقب بودند، اشتباه مدافعین ملوان باعث شد حامد پاکدل مهاجم تعویضی تراکتوری‌ها در موقعیت تک به تک با ایمان صادقی قرار بگیرد و با خطای صادقی، تراکتور صاحب یک ضربه پنالتی شود.

در شرایطی که پس از اعلام پنالتی محمد عباس‌زاده توپ را برداشته بود تا ضربه را بزند، در لحظه آخر رضا اسدی توپ را از او گرفت و پنالتی را زد تا بازی مساوی شود.

ریکاردو آلوز پس از این اتفاق با عباس‌زاده که از این موضوع ناراحت شده بود صحبت کوتاهی انجام داد، اما پس از گلزنی رضا اسدی، عباس‌زاده در شادی بازیکنان تراکتور شرکت نکرد. بازیکنان تراکتور در هنگام برگشت به میانه میدان، دور عباس‌زاده را گرفتند تا او را شریک شادی خود کنند.

قبل از این گل، هر دو بازیکن تراکتور با ۱۰ گل به صورت مشترک در صدر جدول گلزنان لیگ برتر قرار داشتند، اما اسدی با گلی که به ثمر رساند توانست به تنهایی در صدر قرار بگیرد.

 
برچسب ها: فوتبال لیگ برتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر