کد خبر: ۱۵۵۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۳

افزایش ۷۶ درصدی درآمد تجمیعی "وتعاون"

میزان درآمد تجمیعی که این شرکت بیمه‌ای در ۱۲ ماه گذشته به ثبت رساند در مقایسه با سال گذشته افزایش ۷۶ درصدی را تجربه کرد.
افزایش ۷۶ درصدی درآمد تجمیعی  وتعاون

افزایش ۷۶ درصدی درآمد تجمیعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:شرکت بیمه تعاون در گزارش فعالیت منتهی به اسفندماه سال ۱۴۰۱ میزان درآمدی که از فروش حق بیمه به بیمه‌شدگان تحت پوشش خود به ثبت رساند برابر با ۲۹۳ میلیارد تومان بود و همچنین "وتعاون" از ابتدای سال مالی (منتهی به اسفندماه ۱۴۰۱) تا پایان اسفندماه از فروش حق بیمه به درآمد تجمیعی یک هزار و ۸۴۷ میلیاردتومانی دست‌یافت.

میزان خسارتی که شرکت بیمه تعاون در اسفندماه پرداخت کرد برابر با مبلغ ۱۵۲ میلیارد تومان بود که با افزایش ۱۲۰ درصدی مواجه شد و از ابتدای سال تا پایان دوازدهمین ماه از سال ۱۴۰۱ نیز میزان پرداختی خود را ۷۵۱ میلیارد تومان اعلام کرد، لازم به ذکر است که "وتعاون" در اسفندماه به تراز مثبت ۹۳ درصدی دست‌یافت.

روند درآمدزایی "وتعاون"
بر اساس فعالیت ماهانه "وتعاون" در یازدهمین ماه از سال مالی میزان درآمد ۲۶۸ میلیاردتومانی را از خود بر جای گذاشت اما؛ در این دوره ماهانه وتعاون با رشد ۹ درصدی به مبلغ ۲۹۳ میلیاردتومانی رسید و همچنین نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز با افزایش ۱۱۵ درصد روبه‌رو بود، میزان درآمد تجمیعی که این شرکت بیمه‌ای در ۱۲ ماه گذشته به ثبت رساند در مقایسه با سال گذشته افزایش ۷۶ درصدی را تجربه کرد.

همان‌طور که در نمودار فوق ملاحظه می‌کنید "وتعاون" از ابتدای سال مالی تاکنون بیشترین میزان درآمدزایی را در پایان اسفندماه از خود بر جای گذاشته بود که با عملکرد عالی خود توانست رکورد حق بیمه صادره خود را شکسته و به بالاترین میزان درآمدی خود در دو سال گذشته برسد، همچنین گفتنی است که درآمدزایی این شرکت بیمه‌ای در ۳ ماه سوم سال مالی و ۳ ماه چهارم سال ۱۴۰۱ روند روبه‌رشد را به همراه داشت، ازاین‌رو فصل اخیر برای "وتعاون" بسیار عالی سپری شد.

تفکیک حق بیمه صادره "وتعاون" در رشته‌های بیمه‌ای در اسفندماه
بیشترین میزان درآمد "وتعاون" در اسفندماه سال ۱۴۰۱ متعلق به «ثالث - اجباری» با مبلغی بالغ‌بر ۱۰۰ میلیارد تومان بود که در این دوره ۳۴ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد.

پس از رشته بیمه «ثالث - اجباری» که عنوان درآمدزاترین رشته بیمه را به خود اختصاص داد، رشته بیمه «زندگی - غیر اندوخته دار» با مبلغی نزدیک به ۷۱ میلیارد تومان در جایگاه بعدی قرار داشت، همچنین از ابتدای سال مالی تا پایان اسفندماه نیز بیشترین میزان درآمد ثبت‌شده " وتعاون " مربوط به «ثالث - اجباری» با ۵۹۰ میلیارد تومان بود.

در پایان گفتنی است که "وتعاون" میزان درآمد تجمیعی که از ابتدای سال مالی تا انتهای اسفندماه از خود بر جای گذاشت با رشد ۷۶ درصدی نسبت به سال گذشته همراه بود و لازم به ذکر است که در این دوره ۱۲ماهه به تراز مثبت یک هزار و ۹۵ میلیاردتومانی دست پیدا کرد.

شرکت بیمه تعاون در دوازدهمین ماه از سال ۱۴۰۱ با عملکرد عالی خود رکورد حق بیمه صادره خود را شکست و به بالاترین میزان درآمدی خود در دو سال گذشته رسید.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر