کد خبر: ۱۵۱۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲
مدیرعامل بیمه تعاون تشریح کرد:

از سوبسید ۶ هزار میلیاردی شرکت‌های بیمه به دولت تا عدم عقد قرارداد برخی پزشکان با بیمه¬های تکمیلی

مشکلات و چالش‌های صنعت بیمه همواره برای مردم مسأله بزرگی بوده است، اما شرکت‌های بیمه نیز با مشکلاتی در این صنعت روبه رو هستند که رفع آن‌ها در گشایش مشکلات مردم تاثیر بزرگی دارد.
از سوبسید ۶ هزار میلیاردی شرکت‌های بیمه به دولت تا عدم عقد قرارداد برخی پزشکان با بیمه¬های تکمیلی

از سوبسید ۶ هزار میلیاردی شرکت‌های بیمه به دولت تا عدم عقد قرارداد برخی پزشکان با بیمه¬های تکمیلی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون: مشکلات و چالش‌های صنعت بیمه همواره برای مردم مسأله بزرگی بوده است، اما شرکت‌های بیمه نیز با مشکلاتی در این صنعت روبه رو هستند که رفع آن‌ها در گشایش مشکلات مردم تاثیر بزرگی دارد؛ به همین منظور با یونس مظلومی، مدیرعامل شرکت بیمه تعاون، گفتگویی داشتیم که متن آن را در ادامه می‌خوانید:

مشکلات و موانع صنعت بیمه چیست؟
مظلومی در این خصوص می‌گوید: مشکلات بزرگ و کوچک بسیاری در صنعت بیمه وجود دارد، اما مشکلات بزرگ مربوط به عوارضی است که به صنعت بیمه تحمیل شده و همین طور تغیراتی که در قانون بیمه شخص ثالث انجام شد که بعضی خوب بود، اما برخی از آن‌ها برای شرکت‎‌های بیمه و جامعه مشکل درست کرده است مثل موارد مرتبط با خودروی متعارف و ...


مشکلات و موانع صنعت بیمه چیست؟
مظلومی در این خصوص می‌گوید: مشکلات بزرگ و کوچک بسیاری در صنعت بیمه وجود دارد، اما مشکلات بزرگ مربوط به عوارضی است که به صنعت بیمه تحمیل شده و همین طور تغیراتی که در قانون بیمه شخص ثالث انجام شد که بعضی خوب بود اما برخی از آن‌ها برای شرکت‎‌های بیمه و جامعه مشکل درست کرده است مثل موارد مرتبط با خودروی متعارف و ...


با توجه به رشد تورم و رکود اقتصادی، صنعت بیمه چگونه می تواند پاسخگوی نیاز مردم باشد؟
مدیر عامل بیمه تعاون در این باره توضیح می‌دهد: تورم علاوه بر تاثیرات مستقیم خود بر هزینه های بنگاه داری شرکت های بیمه، به صورت غیر مستقیم روی صنعت بیمه تأثیر می‌گذارد، از این منظر که باعث می شود قدرت خرید مردم کم شده و در نتیجه اولویتشان برای خرید بیمه‌ها به خصوص بیمه زندگی کاهش یابد که در نتیجه آن، صنعت بیمه نیز آسیب می‌بیند. از طرفی شرکت های بیمه برای خسارت هایی که بابت بیمه نامه های صادره قبلی واقع می شود، با توجه به افزایش قیمت‌ها در پرداخت خسارت نیز شاهد افزایش قیمت خواهند بود که این مهم به ویژه در بیمه های اموال بیشتر دیده می شود و این خود به دیگر عاملی بدل می شود که موجبات زیان شرکت های بیمه ای را ایجاد می کند.
افزایش تعرفه برای بیمه و مردم
مظلومی در بخش دیگر سخنان خود تشریح می کند که برای شرکت‌های بیمه، عدم افزایش تعرفه‌ها جذابیت دارد و شرکت‌های بیمه نه تنها تعرفه را افزایش نمی‌دهند بلکه گاهی اوقات تحت تأثیر فشار نهاد‌های حاکمیتی نسبت به کاهش تعرفه های خود نیز اقدام می کنند؛ به طور مثال در زمانی که نرخ دیه افزایش پیدا می کند، از صنعت بیمه خواسته می شود که حق بیمه را به همان اندازه افزایش ندهد که این در نهایت به زیان شرکت بیمه ای بوده و اگر روزی آن شرکت، توان پرداخت خسارت نداشته باشد، جامعه نیز به طبع آن متضرر خواهد شد.
بیماری های خاص در بیمه
مدیرعامل بیمه تعاون همچنین مطرح می کند که: همه جای دنیا بیماری‌های خاص توسط سازمان‌های بیمه پایه و بیمه‌هایی که توسط دولت اداره می‌شود پوشش داده می‌شود و شرکت‌های بیمه بازرگانی، بیمه تکمیلی را ارائه می‌کنند؛ بنابر این مشکلات مربوط به عدم پوشش بیماری‌های خاص را باید در بیمه‌های پایه جست و جو کرد و شرکت های بیمه‌ای هدفشان از ارائه خدمات بیمه‌ای کسب سود است؛ چون بنگاه اقتصادی و انتفاعی هستند و نه اجتماعی! در نقطه مقابل، سازمان‌های بیمه‌گر پایه به منظور عدالت اجتماعی تأسیس می‌شوند و درهمه دنیا توسط دولت اداره می‌شوند و هدفشان هم گسترش رفاه است و نه سودآوری.
چالش بیمه های تکمیلی
مظلومی همچنین در خصوص چالش بیمه های تکمیلی معتقد است: بیمه های تکمیل درمان، خدمت بزرگی به دولت می‌کنند و هرساله چند هزار میلیارد تومان سوبسید به بخش سلامت می‌دهند. به طور مثال برآورد درآمد حق بیمه رشته درمان شامل حق بیمه عاید شده و هرگونه سرمایه گذاری در کل صنعت بیمه در سال 1400 حدود 22 هزار میلیارد تومان بود، در حالی که برآورد هزینه های آن شامل خسارت‌های پرداختی و ذخایر آن و هزینه های اداری و عملیاتی در حدود 28 هزار میلیارد تومان شده است، که این بدان معناست که بخش خصوصی در سال 1400، 6 هزار میلیارد تومان به بخش سلامت سوبسید داده است. بر این اساس، شرکت های بیمه اگر بخواهند از زیان جلوگیری کنند، باید مبالغ دریافتی خود را افزایش دهند.
از دیگر سو، چالش دیگر بیمه های تکمیلی، عدم عقد قرارداد برخی پزشکان با تعرفه های بیمه ای است و از این سو، شرکت های بیمه با در خصوص خدمت رسانی در این بخش دچار چالش خواهند شد.مدیر عامل بیمه تعاون در این باره توضیح می‌دهد: تورم علاوه بر تاثیرات مستقیم خود بر هزینه‌های بنگاه داری شرکت‌های بیمه، به صورت غیر مستقیم روی صنعت بیمه تأثیر می‌گذارد، از این منظر که باعث می‌شود قدرت خرید مردم کم شده و در نتیجه اولویتشان برای خرید بیمه‌ها به خصوص بیمه زندگی کاهش یابد که در نتیجه آن، صنعت بیمه نیز آسیب می‌بیند. از طرفی شرکت‌های بیمه برای خسارت‌هایی که بابت بیمه نامه‌های صادره قبلی واقع می‌شود، با توجه به افزایش قیمت‌ها در پرداخت خسارت نیز شاهد افزایش قیمت خواهند بود که این مهم به ویژه در بیمه‌های اموال بیشتر دیده می‌شود و این خود به دیگر عاملی بدل می‌شود که موجبات زیان شرکت‌های بیمه‌ای را ایجاد می‌کند.


افزایش تعرفه برای بیمه و مردم
مظلومی در بخش دیگر سخنان خود تشریح می‌کند که برای شرکت‌های بیمه، عدم افزایش تعرفه‌ها جذابیت دارد و شرکت‌های بیمه نه تنها تعرفه را افزایش نمی‌دهند بلکه گاهی اوقات تحت تأثیر فشار نهاد‌های حاکمیتی نسبت به کاهش تعرفه‌های خود نیز اقدام می‌کنند؛ به طور مثال در زمانی که نرخ دیه افزایش پیدا می‌کند، از صنعت بیمه خواسته می‌شود که حق بیمه را به همان اندازه افزایش ندهد که این در نهایت به زیان شرکت بیمه‌ای بوده و اگر روزی آن شرکت، توان پرداخت خسارت نداشته باشد، جامعه نیز به طبع آن متضرر خواهد شد.


بیماری‌های خاص در بیمه
مدیرعامل بیمه تعاون همچنین مطرح می‌کند که: همه جای دنیا بیماری‌های خاص توسط سازمان‌های بیمه پایه و بیمه‌هایی که توسط دولت اداره می‌شود پوشش داده می‌شود و شرکت‌های بیمه بازرگانی، بیمه تکمیلی را ارائه می‌کنند؛ بنابر این مشکلات مربوط به عدم پوشش بیماری‌های خاص را باید در بیمه‌های پایه جست و جو کرد و شرکت‌های بیمه‌ای هدفشان از ارائه خدمات بیمه‌ای کسب سود است؛ چون بنگاه اقتصادی و انتفاعی هستند و نه اجتماعی! در نقطه مقابل، سازمان‌های بیمه‌گر پایه به منظور عدالت اجتماعی تأسیس می‌شوند و درهمه دنیا توسط دولت اداره می‌شوند و هدفشان هم گسترش رفاه است و نه سودآوری.


چالش بیمه‌های تکمیلی
مظلومی همچنین در خصوص چالش بیمه‌های تکمیلی معتقد است: بیمه‌های تکمیل درمان، خدمت بزرگی به دولت می‌کنند و هرساله چند هزار میلیارد تومان سوبسید به بخش سلامت می‌دهند. به طور مثال برآورد درآمد حق بیمه رشته درمان شامل حق بیمه عاید شده و هرگونه سرمایه گذاری در کل صنعت بیمه در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان بود، در حالی که برآورد هزینه‌های آن شامل خسارت‌های پرداختی و ذخایر آن و هزینه‌های اداری و عملیاتی در حدود ۲۸ هزار میلیارد تومان شده است، که این بدان معناست که بخش خصوصی در سال ۱۴۰۰، ۶ هزار میلیارد تومان به بخش سلامت سوبسید داده است. بر این اساس، شرکت‌های بیمه اگر بخواهند از زیان جلوگیری کنند، باید مبالغ دریافتی خود را افزایش دهند.
از دیگر سو، چالش دیگر بیمه‌های تکمیلی، عدم عقد قرارداد برخی پزشکان با تعرفه‌های بیمه‌ای است و از این سو، شرکت‌های بیمه با در خصوص خدمت رسانی در این بخش دچار چالش خواهند شد.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
نرخ بهره بین بانکی رشد کرد نرخ بهره بین بانکی رشد کرد
بر اساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته آخر آبان ماه، با افزایش ۰.۶ درصدی به بالاترین میزان خود از ابتدای سال جاری تا امروز رسید.
۶۴۰۰ عضو هیات مدیره زیر بلیط دولت ۶۴۰۰ عضو هیات مدیره زیر بلیط دولت
در جریان ارایه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲، رییس کل دیوان محاسبات، اعلام کرد از مجموع ردیف‌هایی که نمایندگان به عنوان منابع عمومی بودجه سال ۱۴۰۲ مصوب کردند رقمی بالغ بر ۳۵۰ همت محقق نشده است.
باخت خودروهای الکتریکی مرسدس بنز به چینی‌ها باخت خودروهای الکتریکی مرسدس بنز به چینی‌ها
مرسدس بنز با توجه به رقابت شدید رقبای ارزان‌تر ساخت چین، با افت فروش خودروهای الکتریکی مواجه شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر