کد خبر: ۱۵۴۸۷
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹

به آتش کشیدن پرچم جمهوری آذربایجان در ارمنستان

در پی انتشار فیلمی از آتش زدن پرچم جمهوری آذربایجان توسط مردی ارمنستانی در حاشیه مسابقات ورزشی، باکو اعتراض شدید خود را اعلام کرد.
به آتش کشیدن پرچم جمهوری آذربایجان در ارمنستان

به آتش کشیده شدن پرچم جمهوری آذربایجان در ارمنستان

مخاطب۲۴ : جمهوری آذربایجان امروز (شنبه) پس از به آتش کشیده شدن پرچم ملی این کشور در مراسم افتتاحیه مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری در ارمنستان، مراتب اعتراض شدید خود را اعلام کرد.

به گزارش رویترز، جمهوری آذربایجان می‌گوید شرکت در مسابقات قهرمانی برای ورزشکارانش غیرممکن شده و آن‌ها ارمنستان را ترک کرده و از طریق گرجستان به کشورشان بازگشته‌اند.

 

وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک جمهوری آذربایجان می‌گوید آتش زدن پرچم این کشور با اهداف و اصول ورزشی که صلح و درک متقابل را بین ملت‌ها ترویج می‌کند، مغایرت دارد. در بیانیه وزارت ورزش تاکید شده که «سیاسی شدن ورزش کاملا غیرقابل قبول» بوده و نشان می‌دهد ارمنستان «آمادگی برگزاری چنین رویداد‌هایی را ندارد».

فرید گایبوف، وزیر ورزش و جوانان جمهوری آذربایجان در توئیتر خود نوشت: «ما از جامعه جهانی و نهاد‌های ورزشی بین المللی می‌خواهیم که این اقدام وحشیانه را به شدت محکوم کنند. همچنین از فدراسیون وزنه برداری اروپا می‌خواهیم که تحریم‌هایی را علیه ارمنستان اعمال کند».

ارمنستان این انتقاد را رد کرده و می‌گوید این حادثه به سرعت و بدون هیچ خطری برای رقبا در مسابقات قهرمانی وزنه برداری اروپا حل شده است.

صد و یکمین دوره مسابقات وزنه برداری قهرمانی اروپا با حضور ۳۸۰ ورزشکار از ۴۰ کشور اروپایی روز جمعه در ایروان، پایتخت ارمنستان آغاز شد. به تازگی تصاویری منتشر شده که مردی ارمنستانی در جریان مسابقات پرچم جمهوری آذربایجان را روی صحنه به آتش می‌کشد و آن را از سالن خارج می‌کند. او بازداشت و به یکی از پاسگاه‌های پلیس ایروان فرستاده شد. کمی بعد، خبرگزاری ریانووستی روسیه به نقل از وکیل او گزارش داد که او آزاد شده است.|باشگاه خبرنگاران 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر