کد خبر: ۱۵۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
ضمانت حواله‌های ارزی قطعه‌سازان توسط ایران‌خودرو

عظیمی: تامین مالی برای تحقق هدف تولید در دستور کار ایران‌خودرو

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو تامین منابع مالی را مسیر اصلی در تحقق هدف تولید امسال دانست و تصریح کرد: نظام بانکی و به ویژه بانک تجارت همواره در تنگنا‌ها پشتیبان تولید ایران‌خودرو بوده است.
عظیمی: تامین مالی برای تحقق هدف تولید در دستور کار ایران‌خودرو

عظیمی: تامین مالی برای تحقق هدف تولید در دستور کار ایران‌خودرو

مخاطب24:علیمردان عظیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری ایران‌خودرو، ساپکو و بانک تجارت به ارزش ۲۰۰ میلیون یورو، خودروسازی را صنعتی پیش‌ران در کشور توصیف کرد و با اشاره به اهمیت و تاثیر آن در شاخص‌های کلان اقتصاد کشور، گفت: در شرایط تحریم‌های بین‌المللی این صنعت نسبت به سایر صنایع و بخش‌ها شرایط بهتری داشته و توانسته با وجود تنگنا‌های فراوان به تولید ادامه دهد.
عظیمی تولید بدون اتکا به منابع خارجی، توسعه محصولات و ایجاد اشتغال پایدار را از جمله مزایای صنعت خودرو کشور برشمرد و گفت: حمایت‌هایی که بانک‌ها و به خصوص بانک تجارت از ایران‌خودرو در زمینه تامین نقدینگی می‌کنند در مسیر تولید و اشتغال به کار گرفته می‌شود.
وی ادامه داد: برنامه‌های توسعه‌ای متعددی به‌ویژه در کاهش مصرف سوخت خودرو‌ها و جلوگیری از هدررفت منابع انرژی و کاهش آلاینده‌ها در دست اجراست که تامین نقدینگی می‌تواند به تحقق هر چه زودتر آن کمک کند.
وی ضمن قدردانی از بانک تجارت، تصریح کرد: تعامل و همدلی میان دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف کشور برای عبور از مشکلات و موانع ضروری است و دستاورد آن اتحاد در کشور و ایجاد منافع اقتصادی برای مردم خواهد بود.
گفتنی است، تفاهم‌نامه سه جانبه میان ایران‌خودرو، ساپکو و بانک تجارت به منظور انجام حواله‌های ارزی و تامین مواد اولیه وارداتی قطعه‌سازانی که قطعات مورد نیاز ایران‌خودرو را تامین می‌کنند و از طریق بانک تجارت ثبت سفارش می‌کنند به امضا رسید. طبق این تفاهم‌نامه، قطعه‌سازان توسط ساپکو به بانک تجارت معرفی و حواله ارزی آنان با ضمانت ایران‌خودرو توسط این بانک صادر خواهد شد.

 
برچسب ها: ایران‌خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر