کد خبر: ۶۳۶۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۰

زیان انباشته ۱۳۰ همتی غول خودروسازی

ایران‌خودرو با انتشار صورت‌های مالی تلفیقی یک ساله منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، از تحصیل سود عملیاتی، رشد درآمد فروش و البته زیان انباشته‌ای هنگفت خبر داد.
زیان انباشته ۱۳۰ همتی غول خودروسازی

به گزارش مخاطب ۲۴: در سال ۱۴۰۳، ایران‌خودرو توانست پس از سال‌ها به سود عملیاتی مثبت بازگردد؛ این در حالی است که این شرکت همچنان با زیان خالص و البته زیان انباشته سنگینی مواجه است.

طبق گزارش ارسالی به سامانه کدال بورس، درآمد‌های عملیاتی ایران‌خودرو با رشد ۲۷ درصدی از ۲۷۴ هزار و ۵۷۷ میلیارد تومان به ۳۴۸ هزار و ۱۴۶ میلیارد تومان افزایش یافته است.

این رشد قابل توجه، عمدتاً ناشی از افزایش حجم فروش، به‌روزرسانی تدریجی قیمت‌ها و بهبود در فرایند‌های تولید و عرضه بوده است. افزایش درآمد، در کنار کنترل بهتر هزینه‌های تولید و مدیریت مؤثر بهای تمام‌شده، زمینه‌ساز بازگشت شرکت به سود عملیاتی مثبت شده است.

برای نخستین‌بار طی چند سال گذشته، ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۳ موفق به ثبت سود عملیاتی مثبت شد. سود عملیاتی این دوره بالغ بر ۴.۵ هزار میلیارد تومان بوده است، در حالی که در سال ۱۴۰۲ زیان عملیاتی بالغ بر ۱۱.۵ هزار میلیارد تومان ثبت شده بود.

هزینه‌های فروش، اداری و عمومی ایران‌خودرو در ۱۴۰۳ با رشد ۴۲ درصدی همراه بوده و به ۲۸.۶ هزار میلیارد تومان رسیده است؛ بخشی از این افزایش، متأثر از نرخ تورم عمومی و رشد هزینه‌های حقوق و سربار است.

با وجود بازگشت به سود عملیاتی، ایران‌خودرو هنوز در سطح سود خالص، زیان‌ده است. زیان خالص سال مالی ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۶.۲ هزار میلیارد تومان بوده است که نسبت به زیان ۲۹ هزار میلیارد تومانی سال گذشته، بهبودی ۴۴ درصدی را نشان می‌دهد.

طبق اعلام ایران‌خودرو، زیان انباشته این شرکت در پایان سال گذشته، با رشد شش درصدی به بالای ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

منبع: اکوایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر