کد خبر: ۱۵۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۹

ساپینتو، کار پرسپولیس را سخت‌تر کرد

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ساپینتو با تیم خوبی که ساخته رقابت را برای قهرمانی سخت تر کرد اما پرسپولیس هم شانس بالایی برای قهرمانی دارد.
ساپینتو، کار پرسپولیس را سخت‌تر کرد

ساپینتو، کار پرسپولیس را سخت‌تر کرد

مخاطب۲۴ :‌ پایان رافت در مورد رقابت پرسپولیس با سپاهان و استقلال برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر، اظهار داشت: امسال لیگ هر چه قدر به پایان نزدیک‌تر می‌شود رقابت برای قهرمانی هم حساس‌تر می‌شود. استقلال، پرسپولیس و سپاهان شانس‌های اصلی قهرمانی هستند هر چند تیم‌های تراکتور و فولاد و حتی مس رفسنجان و گل‌گهر هم عملکرد خوبی داشتند و نتایج خوبی کسب کرده‌اند.

 

وی افزود: از الان دیگر مصدومیت، محرومیت، مسائل مالی و هر چه پیرامون تیم‌ها اتفاق می‌افتد ممکن است روی قهرمانی تاثیر بگذارد. به همین خاطر وظیفه باشگاه‌ها سنگین‌تر از قبل می‌شود و باید مراقب باشند.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: روی کاغذ سپاهان بازی‌های آسان‌تری دارد، اما به نظر من هفته دیگر استقلال کار سخت‌تری نسبت به پرسپولیس دارد. در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست، اما به اعتقاد من پرسپولیس و سپاهان شانس بیشتری برای قهرمانی نسبت به استقلال دارند.

وی افزود: پرسپولیس نشان داده مقابل تیم‌های قوی‌تر بهتر بازی می‌کند. تیم‌هایی که می‌آیند و فوتبال هجومی ارائه می‌دهند مقابل پرسپولیس به مشکل می‌خورند و تنها تیم‌هایی که بسته بازی می‌کنند ممکن است مشکل ساز شوند.

رافت در مورد اینکه استقلال باز هم می‌تواند قهرمانی را از پرسپولیس بگیرد، تصریح کرد: ساپینتو تیم خوب و متحدی ساخته و این اتحاد استقلال را موفق کرده است. برای مثال وقتی این مربی دید که روزبه چشمی بیشتر از بقیه پول گرفته این بازیکن را نیمکت‌نشین کرد. این یعنی اتحاد تیمی. همین است که تیمش خوب نتیجه گرفته و بازیکنانش با انگیزه تلاش می‌کنند.

وی در مورد خط حمله پرسپولیس تصریح کرد: بازیکنان خط حمله در طول فصل نوسان داشتند. ابتدا لوکادیا آمد و با رفتنش تمام معادلات خط حمله به هم ریخت. دیاباته هم که همیشه مصدوم است. با این حال این مهاجمان در هفته‌های آینده وظیفه سنگین‌تری دارند و باید در این مدت بیشتر روی گلزنی تمرکز کنند، چون کوچکترین تعللی ممکن است گران تمام شود.

پیشکسوت پرسپولیس در رابطه با مصدومیت‌های شیخ دیاباته تاکید کرد: وضعیت او قابل پیش‌بینی بود. بازیکنی که از چند سال قبل مصدومیت‌هایش آغاز شد و با این وضعیت سنی و شرایط بدنی کاملا می‌شد فهمید که نمی‌شود روی او حساب زیادی باز کرد.

وی در پایان گفت: الان هواداران و باشگاه پرسپولیس وظیفه سنگینی دارند. آن‌ها باید به بازیکنان انگیزه دهند تا بدون دغدغه این جنگ قهرمانی به نفع پرسپولیس به پایان برسد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر