کد خبر: ۱۵۲۹۶
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۰۰

کشیش ۲ سال پس از مرگش به خاک سپرده شد؛ خانواده منتظر رستاخیز او بودند! + عکس

کشیش آفریقای جنوبی سیوا مودلی در سال ۲۰۲۱ درگذشت، اما جسد او تنها در این ماه پس از گذراندن تقریباً ۶۰۰ روز در یک سردخانه به خاک سپرده شد، زیرا خانواده و اهل محله‌اش انتظار داشتند او به زندگی بازگردد.
کشیش ۲ سال پس از مرگش به خاک سپرده شد؛ خانواده منتظر رستاخیز او بودند! + عکس

مخاطب24 -  سیوا مودلی،کشیش و بنیانگذار مرکز معجزه در گوتنگ، در شمال ژوهانسبورگ، در ۱۵ آگوست ۲۰۲۱ پس از تحمل یک بیماری درگذشت. با این حال، خانواده‌اش به‌جای آماده‌شده برای تشییع جنازه‌اش، جسد او را در یک سردخانه رها کردند و منتظر رستاخیز او بودند.

همسرش و سایر اعضای خانواده اش برای دعا برای زنده شدن او به سردخانه آمدند، اما  از دادن رضایت برای دفن یا سوزاندن مودلی خودداری کردند. بدتر از آن، آن‌ها حتی از اعتراف به مرگ کشیش در کلیسا خودداری کردند و بنا به باور خود تا روزی که او به زندگی بازگردد، به جای او خدمات انجام می‌دادند.

با گذشت ماه‌ها و ماندن جسد سیوا مودلی در سردخانه، صاحبان سردخانه شروع به تماس با خانواده کردند تا رضایت آن‌ها را برای دفن یا سوزاندن جسد جلب کنند. اعضای سردخانه در موارد متعدد اظهار داشتند که عدم دفن به موقع جسد، خطرات جدی برای سلامتی و محیط زیست دارد. با این حال آن‌ها نتوانستند رضایت خانواده مودلی را به دست آورند. در نهایت تنها گزینه موجود برای مسئولان سردخانه برخورد قانونی با خانواده کشیش بود.

 

اسناد دادگاه نشان داد که زن سیو مودلی، جسی، عدم تمایل خانواده‌اش به رضایت برای تشییع جنازه کشیش را با این ادعا که او تصوری از بازگشت رهبر مذهبی داشته است عنوان کرد. در نهایت دادگاه پس از مشاهده شواهدی مبنی بر تماس با خانواده برای ۲۸ بار در مورد دفن جسد و دریافت گزارش‌هایی از مقامات محلی در مورد خطرات ناشی از عدم دفن جسد، اجازه دفن یا سوزاندن اجباری را صادر کرد.

کشیشی که سرانجام ۲ سال پس از مرگش به خاک سپرده شد؛ خانواده منتظر رستاخیز او بودند! + عکس

تصمیم دادگاه به مدت یک ماه به حالت تعلیق درآمد تا بتواند به خانواده نزدیک مودلی ابلاغ شود. خانه تشییع جنازه تصریح کرد که آن‌ها نمی‌خواستند آزادی مذهبی کسی را نقض کنند، اما باید مقررات بهداشتی را نیز رعایت کنند.

سرانجام در ۱۶ مارس، جسد سیوا مودلی سرانجام در گورستان Westpark در ژوهانسبورگ، با حضور خواهر و برادر و خانواده بزرگش آرام گرفت. همسر و دو فرزند او در این مراسم شرکت نکردند. رسانه‌های آفریقای جنوبی گزارش می‌دهند که آن‌ها همچنان به جای کشیش مرکز معجزه را رهبری می‌کنند.  

انتهای پیام/

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد
دادستان ارومیه گفت: با سگ‌گردانی برخورد قضایی می‌شود، چون مصداق تضییع حقوق عمومی است.
استیضاح وزیر راه به طور جدی پیگیری می‌شود استیضاح وزیر راه به طور جدی پیگیری می‌شود
عضو کمیسیون عمران گفت: موضوع استیضاح وزیر راه و شهرسازی یکشنبه (۱۸ خرداد) تعیین تکلیف می‌شود.
شکر ۴۰ درصد گران شد شکر ۴۰ درصد گران شد
بهمن دانایی دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر ایران از افزایش قیمت شکر برای مصرف‌کننده خبر داد و گفت: طبق مصوبه جدید، نرخ فروش شکر برای مصرف‌کنندگان به ۵۹ هزار تومان رسیده است، در حالی که پیش از این قیمت آن ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان بود.
افتضاح قطعی برق در میانه اجلاس بین المللی اکو! افتضاح قطعی برق در میانه اجلاس بین المللی اکو!
کمتر از یک ماه از قطعی برق پژوهشگاه نیرو با حضور وزیر نیرو می‌گذرد، همان موقع وزیر نیرو بابت قطعی برق عذرخواهی کرد، اما امروز مجدد برق سیزدهمین اجلاس اکو در تهران با حضور وزیر نیرو رفت.
عراقچی چه پاسخی به آمریکا؟ عراقچی چه پاسخی به آمریکا؟
عباس عراقچی در کنفرانس خبری مشترک با همتای مصری‌اش گفت: «اگر آمریکا بخواهد ما را از داشتن فناوریِ هسته‌ای محروم کند قطعاً توافقی در کار نخواهد بود... آژانس انرژی اتمی باید ماهیت فنی‌اش را حفظ کند و متأثر از فشار‌های سیاسی نشود.»
برنامه وزیر پیشنهادی اقتصاد مدنی زاده چیست؟ برنامه وزیر پیشنهادی اقتصاد مدنی زاده چیست؟
علی مدنی‌زاده، گزینه معرفی شده از سوی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی ایران با انتشار برنامه جامع خود تحت عنوان «رشد عدالت‌محور»، چارچوب اجرایی برای تحقق این برنامه را ارائه کرده است.
ادب کردن مردان هوس ران ایرانی توسط یک دختر کره‌ای؟! ادب کردن مردان هوس ران ایرانی توسط یک دختر کره‌ای؟!
یک وکیل کره‌ای که مسئول پرونده تجاوز ملی‌پوشان دوومیدانی ایران به یک زن کره‌ای است، از احتمال زندانی شدن آنها به مدت حداقل هفت سال خبر داد.
برگزیده
سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد سگ‌گردانی در ارومیه ممنوع شد
دادستان ارومیه گفت: با سگ‌گردانی برخورد قضایی می‌شود، چون مصداق تضییع حقوق عمومی است.
استیضاح وزیر راه به طور جدی پیگیری می‌شود استیضاح وزیر راه به طور جدی پیگیری می‌شود
عضو کمیسیون عمران گفت: موضوع استیضاح وزیر راه و شهرسازی یکشنبه (۱۸ خرداد) تعیین تکلیف می‌شود.
شکر ۴۰ درصد گران شد شکر ۴۰ درصد گران شد
بهمن دانایی دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر ایران از افزایش قیمت شکر برای مصرف‌کننده خبر داد و گفت: طبق مصوبه جدید، نرخ فروش شکر برای مصرف‌کنندگان به ۵۹ هزار تومان رسیده است، در حالی که پیش از این قیمت آن ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان بود.
صفحه خبر بالای تصاویر