کد خبر: ۱۵۱۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۱

حضور دو میلیون کارگر و بازنشسته در خیابان های فرانسه

تشکل‌های کارگری فرانسه در هفتمین دور اعتراضات فرانسوی‌ها به قانون افزایش سن بازنشستگی از انتهای این هفته فراخوان داده‌اند.
حضور دو میلیون کارگر و بازنشسته در خیابان های فرانسه

حضور دو میلیون کارگر و بازنشسته در خیابان در فرانسه

مخاطب۲۴ : در پی فراخوان اتحادیه‌های بین‌المللی کارگری و بازنشستگی فرانسه، معترضان با خواسته‌های روشن و شفاف خود در پایان این هفته (پنجشنبه ۱۳ آوریل ۲۰۲۳ میلادی) در اعتراض به عدم کاهش سن بازنشستگی به میزان قبل از اجرای فرمان مکرون، عدم به‌روزرسانی حقوق و دستمزد کارگران و بازنشستگان و منع خرید خدمت، به خیابان‌ها خواهند آمد.

تشکل‌های کارگری فرانسه در هفتمین دور اعتراضات فرانسوی‌ها به قانون افزایش سن بازنشستگی از انتهای این هفته فراخوان داده‌اند.

 

در گزارش cgt (کنفدراسیون سراسری کارگران فرانسه) مشخص شد که درخواست مکرر برای پس گرفتن اصلاحات با رد آشکار قوه مجریه مواجه شده است. در واقع این یک انکار و تحقیر کامل برای همه سازمان‌های کارگری، بازنشستگی، صنفی، دانشجویی و افکار عمومی بود.

با این حال، تاکنون مخالفت‌ها به اصلاحات سن بازنشستگی مکرون عمدتا در کشور از ۱۹ ژانویه با ۱۱ بسیج قدرتمند همراه با فراخوان همه تشکل‌های صنفی و جوانان و همچنین از طریق اقدامات و اعتصابات ابراز شده است.

کنفدراسیون سراسری کارگران فرانسه اعلام کرده است که امروز نزدیک به ۲ میلیون کارگر جوان و بازنشسته وجود دارد که به این اصلاحات معترض هستند و حاضرند در خیابان‌های فرانسه به آن اعتراض کنند.

این کنفدراسیون اعلام می‌کند که صندوق‌های بازنشستگی فرانسه آن‌طور که دولت ادعا می‌کند «در آستانه ورشکستگی» قرار ندارند. این اصلاحات به درستی توسط کارگران و جوانان آگاه افشا شده است. از نظر این تشکل، ناعادلانه بودن طرح بازنشستگی دولت به منظور تامین منافع کارفرمایان یا کارفرمایان دولتی اجرا شده و قرار است در آن زمان کار را در اقدامی بی‌رحمانه طولانی‌تر کنند.

تشکل‌ها اعلام کردند که شورای قانون اساسی که در ۱۴ آوریل (جمعه) تصمیم خود را درباره تایید نهایی طرح مکرون صادر می‌کنند. در این میان، ممکن است که استدلال‌هایی مبنی بر اینکه طرح مکرون خلاف قانون اساسی است، ارائه شود!

در این میان اتحادیه‌ها برای روز پنج‌شنبه ۱۳ آوریل فراخوان تجمع دادند تا بتوانند بر تصمیم شورای قانون اساسی تاثیر بگذارند.

گفتنی است پس از تصمیم مجلس، قرار است شورای قانون اساسی فرانسه تشکیل جلسه دهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر