کد خبر: ۱۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۶

واکنش محمد عمری به حذف استقلال

محمد عمری، وینگر پرسپولیس می‌گوید، حذف استقلال از آسیا واقعا حیف بوده و او واقعا از شنیدن این خبر ناراحت شده است.
واکنش محمد عمری به حذف استقلال

واکنش محمد عمری به حذف استقلال

محمد عمری، وینگر پرسپولیس می‌گوید، حذف استقلال از آسیا واقعا حیف بوده و او واقعا از شنیدن این خبر ناراحت شده است. گلزن جوان سرخ‌پوشان در مورد برتری ۳ بر صفر پرسپولیس مقابل ملوان، اظهار داشت: «بچه‌ها برای کسب این برد خیلی زحمت کشیدند. هرچند خود من مصدومیت شدیدی قبل از این بازی داشتم، اما با کمک پزشکان تیم توانستم دست‌کم یک نیمه مقابل ملوان بازی کنم. خدا را شکر ۳ امتیاز این بازی را هم گرفتیم و برد شیرین و دلچسبی بود.»

او درمورد کورس ۳ مدعی قهرمانی در پنج هفته پایانی لیگ، گفت: «جای هیچ اشتباهی نداریم. امیدوارم بتوانیم بازی به بازی پیش رفته و در همه مسابقات با برد از زمین بیرون بیاییم.»

هافبک پرسپولیس در خصوص اینکه آیا سرخ‌پوشان می‌توانند با پیش گرفتن از استقلال و سپاهان به قهرمانی برسند، توضیح داد: «امیدوارم که این مهم شکل بگیرد. تیم ما اکنون روی دور برد افتاده و امیدوارم بتوانیم بازی به بازی با برد جلو برویم و با کسب قهرمانی در پایان فصل، جام را به هواداران هدیه داده و دل آنها را شاد کنیم.»

عمری در مورد اینکه در چند هفته اخیر مقداری از شرایط آرمانی‌اش فاصله گرفته بود، گفت: «من در این هفته‌ها مصدوم بودم و با مصدومیت بازی می‌کردم.»

وی در مورد انتخابش به‌عنوان پدیده این فصل لیگ برتر نیز عنوان کرد: «از همه کارشناسان ممنون هستم و از هواداران خوب‌مان می‌خواهم جانانه از ما حمایت کنند. امیدوارم بتوانیم در پایان فصل با کسب جام، جواب حمایت آنها را بدهیم.»

عمری درمورد اهداف شخصی‌اش در پنج بازی باقی‌مانده لیگ، گفت: «هدف من فقط رسیدن به پیروزی است و امیدوارم این ۵ بازی با قهرمانی همراه شود.»

بازیکن پرسپولیس درباره اینکه پس از درخشش در چند بازی نامش به عنوان یکی از گزینه‌های حضور در لیست تیم ملی مطرح شده و با توجه به حضور امیر قلعه‌نویی در بازی پرسپولیس و ملوان تا چه اندازه برای حضورش در لیست تیم ملی شانس قائل است، پاسخ داد: «اگر دقت کنید اسم من در لیست بود، اما به خاطر مصدومیت نتوانستم به اردو بروم. لازم بود زیرنظر کادر پزشکی این مصدومیت را برطرف کنم. خدا را شکر مصدومیت قبلی‌ام برطرف شد، اما در یک صحنه در تمرین قبل بازی با ملوان دچار مصدومیت بدی شدم و به همین دلیل با وجود تلاش پزشکان تیم نتوانستم بیشتر از یک نیمه بازی کنم. خدا را شکر این بازی را هم بردیم.»

عمری درخصوص دیدار بعدی پرسپولیس مقابل مس کرمان، گفت: «بازی سختی در کرمان داریم، اما ما هم پرسپولیس هستیم و بازی سخت نمی‌شناسیم. امیدواریم همه تیم‌ها را ببریم. امیدوارم مصدومیت من تا آن بازی کامل برطرف شود.

وی درمورد اینکه آیا در فاصله پنج هفته مانده به اتمام فصل، دریافتی مناسبی داشته‌اند، توضیح داد: «درمورد این قضایا صحبتی ندارم.»

وینگر پرسپولیس درمورد حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، پاسخ داد: «واقعا حیف است. استقلال تیم خیلی خوبی است و من واقعا از شنیدن این خبر ناراحت شدم. نمی‌دانم واقعا در مورد چه بگویم.»

برچسب ها: محمد عمری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر