کد خبر: ۱۱۱۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱

کاری که با من کردید، با محمد عمری نکنید!

مهاجم سابق پرسپولیس و فعلی الشحانیه می‌گوید حسرت گذشته را نمی‌خورد و با نگاه رو به جلو امیدوار است به پیراهن تیم ملی برسد
کاری که با من کردید، با محمد عمری نکنید!

کاری که با من کردید، با محمد عمری نکنید!

مخاطب ۲۴، چند سال قبل بود که یک بازیکن جوان در ترکیب تیم‌های ملی پایه توجه همگان را به خود جلب کرد. بازیکنی به نام امیر روستایی که از پایه‌های پیکان رشد کرد و با درخشش در تیم‌های پایه و تیم بزرگسالان پیکان به پرسپولیس رفت. او، اما در پرسپولیس آنطور که باید دیده نشد تا دوباره به پیکان برگردد و سپس یک فصل در نفت مسجدسلیمان توپ بزند.

 


روستایی، اما از ابتدای فصل جاری به لیگ دسته دوم قطر رفته و برای تیم الشحانیه توپ می‌زند. او در تیم قطری به نوعی احیا شده و عملکرد خوبی را در ۱۰ بازی گذشته این تیم به جا گذاشته است. ۶ گل زده، یک پاس گل و دو بار پنالتی‌گیری آمار خوب روستایی را در الشحانیه نشان می‌دهد.

به واسطه درخشش روستایی در فوتبال قطر، خبرنگار "ورزش سه" گفت‌وگویی را با او درباره برخی موضوعات انجام داد که مشروح این مصاحبه را در ادامه می‌خوانید:
با توجه به شرایطی که برایم رقم خورد، در ابتدای فصل به الشحانیه قطر پیوستم. اوایل در قطر به خاطر شرایط آب و هوایی کمی اذیت شدم، اما رفته‌رفته عادت کردم و وضعیتم بهتر شد. تا الان ۱۰ بازی برای الشحانیه انجام دادم که در این مسابقات ۶ گل زدم، دو پنالتی برای تیمم گرفتم و یک پاس گل هم داده‌ام. شرایطم خوب است و امیدوارم بهتر شود. تیممان هم خوب است. برای صعود به لیگ ستارگان قطر شانس داریم، اما کارمان دشوار است.
بازی گذشته ما با تیم الخور بود که صدرنشین است. خوشبختانه توانستیم با نتیجه ۴ بر یک پیروز شویم و من هم دو گل زدم. گل اول بازی را در دقیقه ۲۰ زدم ودر ادامه در ثانیه‌های پایانی مسابقه گل چهارم را به ثمر رساندم. خوشبختانه در سه بازی گذشته الشحانیه گلزنی کرده‌ام و شرایط آنطور برایم پیش رفته که خودم می‌خواستم.
در ماه‌های گذشته تلاش زیادی انجام دادم و تمرینات ویژه‌ای را پشت سر گذاشتم. شاید باورتان نشود که در یک ماه ۱۱ کیلوگرم وزن کم کردم. خوشحالم که به شرایط خوب خودم برگشته‌ام و امیدوارم این شرایط را حفظ کنم.

 


اگر جای من بودند، ناپدید می‌شدند
آن سال که از پرسپولیس به صورت قرضی به پیکان رفتم شرایطم خوب بود. اما فکر می‌کنم حضور در نفت مسجدسلیمان کمی وضعیت را خراب کرد و شرایطم عوض شد. در مسجدسلیمان اوضاع آنطور که می‌خواستم پیش نرفت. مشاوره‌های زیادی گرفتم و تمرینات خودم را بیشتر کردم. برای برخی بازیکنان وقتی این شرایط پیش می‌آید پشت سر هم اشتباه می‌کنند و به سمت ناپدید شدن می‌روند؛ اما من با تلاش زیاد به وضعیت خوب برگشتم
هر کاری کردم به من فرصت بازی ندادند
وقتی در پرسپولیس بودم، در تمام بازی‌های دوستانه گل می‌زدم و شرایط بسیار خوبی داشتم، اما در بازی‌های رسمی از من استفاده نمی‌شد. فقط مقابل نساجی ۱۰ دقیقه فرصت بازی پیدا کردم که آن هم زمانی بود که بازیکنان اصلی در تیم ملی بودند. واقعا نمی‌دانستم باید چه کنم که به من هم میدان بدهند. انتظارم این بود که حداقل در یکی-دو بازی فرصت به من هم برسد تا بتوانم خودم را نشان بدهم. با این حال گذشته‌ها گذشته و برای پرسپولیس آرزوی موفقیت می‌کنم


بیشتر بخوانید:

درباره محمد عمری بازیکن پرسپولیس



کاری که با من کردید، با عمری نکنید
بسیار خوشحالم که محمد عمری در این چند هفته اینقدر به چشم آمده است. بازی دادن به بازیکنان جوان نتیجه به همراه می‌آورد و می‌بینید که عمری در پرسپولیس خوب کار کرده است. میدان دادن به جوانان یک اتفاق ویژه است و واقعا دوست دارم کاری که با من شد با عمری و سایر جوانان نکنند.
تازه ۲۵ ساله شده‌ام، می‌خواهم به تیم ملی برسم
من از نظر سنی شرایط خوبی دارم. تازه ۲۵ ساله شده‌ام و اهداف بزرگی در فوتبال دارم. آرزویم این است مثل تیم‌های ملی پایه که در همه رده‌ها پیراهن ایران را پوشیدم، در تیم ملی بزرگسالان نیز این فرصت به من برسد. باید تلاش زیادی انجام بدهم و امیدوارم این تلاش‌ها باعث شود به تیم ملی برسم.
زندگی متاهلی برایم خوش‌یمن بود
در روز‌های سخت فوتبال اتفاقی برایم افتاد که بسیار در زندگی‌ام تاثیرگذار بود. زندگی متاهلی برای خیلی‌ها خوب نیست، اما برای من خوش‌یمن بود. همسرم در ماه‌های گذشته خیلی سختی کشید و واقعا از او تشکر می‌کنم که کمک کرد تا به روز‌های خوب برگردم. از پدر و مادرم هم بابت حمایت‌هایشان ممنونم و امیدوارم نماینده خوبی برای آن‌ها باشم
نگاهم رو به جلو است
هرچه در گذشته برایم پیش آمده رفته و من دیگر نمی‌خواهم به عقب برگردم. نگاهم روبه‌جلو است و با اهداف بزرگ کارم را پیش می‌برم. جا دارد از آقای سعید یونسی مربی ایرانی الشحانیه هم تشکر کنم که خیلی به من کمک کرد و این فرصت را در اختیارم گذاشت تا بتوانم خودم را نشان بدهم. امیدوارم پاسخ اعتماد ایشان را به بهترین شکل بدهم
منبع ورزش۳

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر