کد خبر: ۱۵۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۷

اولین تصویر از کانال واتساپ منتشر شد؛ مو به مو کپی از تلگرام

نخستین تصویر کانال واتساپ منتشر شد. این قابلیت چیزی شبیه به کانال‌ها در تلگرام است که می‌توانید با آن‌ها رسانه خودتان را بسازید.
اولین تصویر از کانال واتساپ منتشر شد؛ مو به مو کپی از تلگرام

اولین تصویر از کانال واتساپ منتشر شد؛ مو به مو کپی از تلگرام

مخاطب 24: شکی نیست که واتساپ هر کاری می‌کند تا بتواند همچنان محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام‌رسان جهان باقی بماند. واقعیت امر اینجاست که تعداد کاربران زیادی در سراسر جهان از این پیام‌رسان برای ارتباطات شخصی و کاری خود استفاده می‌کنند. اما وقتی آن را با برخی از دیگر پیام‌رسان‌ها مثل تلگرام مقایسه می‌کنیم، از نظر تعداد امکانات پشت سر آن‌ها قرار می‌گیرد.

با توجه به همین موضوع، کمپانی متا به‌عنوان صاحب واتساپ تلاش می‌کند تا امکانات بیشتری را به این اپلیکیشن اضافه کند. اما ظاهرا برخی از این قابلیت‌های جدید، شبیه به امکانات اپلیکیشن‌های رقیب هستند. به‌طور مثال گاهی ما می‌بینیم واتساپ قابلیت‌های جدیدی را رو می‌کند که الهام گرفته شده از امکانات تلگرام یا سیگنال هستند. یکی از این‌ها قابلیت نظرسنجی است که اخیرا معرفی شده و سال‌هاست که چیزی شبیه به آن در تلگرام وجود دارد. علاوه بر این اخیرا پیام‌های ناپدیدشونده به واتساپ اضافه شده‌اند که اپلیکیشن سیگنال برای نخستین بار آن را ارائه کرد.

اما حالا به‌گزارش وب‌سایت WaBetaInfo، این کمپانی به‌زودی یک قابلیت جدید دیگر را هم به واتساپ اضافه خواهد کرد که ظاهرا آن هم از تلگرام الهام گرفته شده است. از قضا این محبوب‌ترین قابلیت تلگرام نیز محسوب می‌شود.

منتظر حضور کانال‌ها در واتساپ باشید

اگر از کاربران تلگرام باشید، قطعا با کانال‌های تلگرام آشنایی دارید. به‌زودی باید منتظر کانال واتساپ هم باشید. این قابلیت پیش از این قرار بود با نام Private Newsletter عرضه شود؛ اما حالا نامش به WhatsApp Channels تغییر کرده است. کانال‌های واتساپی با این هدف طراحی شده‌اند که کاربران یا رسانه‌ها بتوانند اخبار و اطلاعات خود را در اختیار عموم کاربران بگذارند. پیوستن به آن‌ها نیز دقیقا شبیه به آن چیزی است که در تلگرام وجود دارد.

اسکرین شاتی از قابلیت کانال واتساپ که هنوز در حال توسعه است، منتشر شده که در آن به‌وضوح عبارت “Channels” را می‌توانید ببینید. در این اسکرین شات همچنین زبانه Status یا همان وضعیت هم به Updates یا بروزرسانی‌ها تغییر پیدا کرده است. این زبانه هم از حالت عمودی به حالت افقی تغییر وضعیت داده و مثل استوری‌های اینستاگرام، به بالای صفحه رفته است.

هنوز مشخص نیست چه زمانی می‌توانیم از کانال‌ها در پیام‌رسان WhatsApp استفاده کنیم.

منبع: گجت نیوز
برچسب ها: واتساپ تلگرام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
تسویه حساب در FBI تسویه حساب در FBI
«کش پاتل» مدیر FBI پس از انتشار خبر استفاده شخصی از جت دولتی، سومین مقام ارشد این نهاد فدرال را با ۲۷ سال سابقه اخراج کرد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر