کد خبر: ۱۴۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۳

بی‌‌اعتنایی سرمربی گل‌گهر به حکم انضباطی

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر نسبت به محرومیت در نظر گرفته شده برای بازیکنانش واکنش نشان داد.
بی‌‌اعتنایی سرمربی گل‌گهر به حکم انضباطی

بی‌‌اعتنایی سرمربی گل‌گهر به حکم انضباطی

مخاطب۲۴ : سعید الهویی در نشست خبری پیش از دیدار گل‌گهر سیرجان مقابل ذوب‌آهن گفت: به لحاظ فنی بازی فردا برای ما به چند دلیل سخت و دشوار خواهد بود. در طول هفته هم تمام تمرکز ما روی این موضوع بود، چون دلایلی وجود دارد که بازی سختی خواهیم داشت. اولین موضوع سبک و مدل تیم ذوب‌آهن است. تیم‌های آقای تارتار با یک مدل به خصوص بازی و معمولاً آن را برای حریف سخت می‌کنند. بازی‌هایی که یک طرف آن ذوب‌آهن قرار دارد خیلی بازی‌های پرگل و یک‌طرفه‌ای نمی‌شود، چون به لحاظ ساختار دفاعی کار را برای حریفش سخت می‌کند و ما درباره سبک بازی این تیم کار کردیم تا بتوانیم پیچیدگی تیم ذوب‌آهن را ساده کنیم.

 


وی در ادامه گفت: موضوع دومی که وجود دارد این است که متأسفانه ما در این هفته چند بازیکن را به دلیل محرومیت و مصدومیت در اختیار نداریم. علی‌اصغر عاشوری و اریک بایناما را به دلیل محرومیت نداریم. تیکدری، علیزاده و تبریزی را هم به دلیل مصدومیت نخواهیم داشت و با تعداد نفرات کمتری فردا مقابل ذوب‌آهن قرار می‌گیریم. هر چند که ما به کیفیت تیمی‌مان، وحدت و یکپارچگی تاکتیکی تیم‌مان ایمان داریم. فردا وظیفه داریم که عملکردی از خودمان به جای بگذاریم تا جای خالی بازیکنانی را که در کنارمان نیستند، پر کنیم. این بازی برای ما در چنین شرایطی پیش آمده است و سعی می‌کنیم از این چالش بگذریم.

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر در واکنش به این موضوع که «اشتباهات داوری خیلی از تیم‌ها را به دردسر انداخته و باعث شده است که باشگاه‌ها بیانیه صادر کنند، آیا این موضوع به ضرر لیگ نیست؟»، گفت: فکر می‌کنم بهترین راه برای اینکه این مناقشات زودتر به پایان برسد این است که هرچه زودتر VAR را بیاوریم. مطمئناً تمام اعضای جامعه فوتبال از این داستان استقبال می‌کنند تا بتوانیم بیشتر از زیبایی‌های فوتبال لذت ببریم. امیدواریم و رویکرد ما این است که بدون اینکه فشاری روی عملکرد داوری بگذاریم، تیم داوری بهترین عملکرد را داشته باشد. ما چه ببریم و چه ببازیم در انتهای بازی از کادر داوری تشکر خواهم کرد، چون آن‌ها هم انسان هستند و جایی که اشتباهات سهوی باشد ما می‌گذاریم پای خصایص انسانی افراد و ما امیدواریم که تیم داوری فردا روز خوبی داشته باشد.

الهویی در پاسخ به این سؤال که موضعش درباره محرومیت‌هایی که برای بازیکن و مربی گل‌گهر پیش آمده است، چیست، گفت: موضع من همان موضع باشگاه است و فکر می‌کنیم عدالتی که باید اتفاق می‌افتاد، رخ نداده است. هر چیزی که ما درباره آن صحبت کنیم غیر از اینکه غبار فضا را بیشتر کند، فایده‌ای ندارد. من به‌عنوان یک انسان خودم و خانواده‌ام مورد ظلم قرار گرفتیم و دیگر نمی‌خواهم ادامه دهم. ما تمرکزمان را روی این می‌گذاریم که فردا یک فوتبال زیبا انجام دهیم. هر نتیجه‌ای که پیش می‌آید وظیفه ما این است که یک فوتبال زیبا به مردم نشان دهیم.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه گل‌گهر می‌تواند روند رو به رشد هفته‌های گذشته‌اش در بازی‌های خارج از خانه را مقابل ذوب‌آهن هم ادامه دهد، گفت: درست است که ما در بیرون از خانه تیم خوبی بودیم و این به خاطر یک توانایی بوده است که در بخشی از بازی ما وجود دارد و درباره آن می‌توان ساعت‌ها صحبت کرد. ذوب‌آهن جزء تیم‌هایی است که ساختار منظم دفاعی دارد و بازیکنان دونده و پرتلاشی دارند. مطمئناً ما با رویکردی وارد زمین می‌شویم که بالاترین کیفیت را ارائه و بهترین نتیجه را کسب کنیم.

مربی تیم ملی فوتبال ایران راجع به اینکه شرایط کاری همزمانش در تیم ملی و گل‌گهر تا پایان فصل چگونه خواهد بود، گفت: من تمام تمرکزم در طول هفته گذشته، امروز و فردا برای بازی ذوب‌آهن است تا بهترین عملکرد فنی را در بازی فردا داشته باشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ورود تیم امید ایران به دبی ورود تیم امید ایران به دبی
تیم امید فوتبال ایران با هدف آماده‌سازی برای رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا، وارد دبی شد تا اردویی چندروزه را زیر نظر کادر فنی برگزار کند. این اردو فرصتی کلیدی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان و ارزیابی تاکتیکی پیش از آغاز رقابت‌های حساس قاره‌ای خواهد بود.
محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی
سرژ اوریه، مدافع سرشناس فوتبال، با تصمیم فوری کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران، تا اطلاع ثانوی از حضور در تمامی فعالیت‌های فوتبالی، حتی تمرینات باشگاهی، محروم شد.
پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد
پرسپولیس پس از یک روز استراحت، با جدیت تمرینات خود را برای دیدار حساس مقابل سپاهان آغاز کرد. شاگردان وحید هاشمیان در دو نوبت تمرینی، ابتدا در سالن بدنسازی و سپس در زمین چمن مجموعه آزادی، خود را برای یکی از مهم‌ترین تقابل‌های فصل آماده کردند؛ دیداری که می‌تواند سرنوشت صدرجدول را تحت تأثیر قرار دهد
صفحه خبر بالای تصاویر