کد خبر: ۱۴۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۳

تسهیلات بانک توسعه تعاون به بیش از ۳۸۵ هزار میلیارد ریال رسید

میزان تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در سال گذشته با ۵۰ درصد افزایش نسبت به سال پیش از آن به ۳۸۵ هزار میلیارد ریال رسید که این افزایش حدود دوبرابر میانگین رشد تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در سال ۱۴۰۱ می‌باشد.
تسهیلات بانک توسعه تعاون به بیش از ۳۸۵ هزار میلیارد ریال رسید

تسهیلات بانک توسعه تعاون به بیش از ۳۸۵ هزار میلیارد ریال رسید

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مدیر عامل بانک توسعه تعاون ضمن دیدار نوروزی با همکاران و طی بازدید از ساختمان‌های ستادی بانک با اشاره به شعارسال تاکید کرد:بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک توسعه ای، تمرکز تسهیلات خود را در سال ۱۴۰۲ بر بخش تولید و حمایت از تعاونی‌ها قرار داده است.
محمد شیخ حسینی افزود:با توجه به اینکه یکی از راهبرد‌های بانک توسعه تعاون حمایت از تولید و ایجاد اشتغال تعریف شده است، در سال ۱۴۰۱ بیش از ۶۰ درصد تسهیلات پرداختی به بخش‌های تولیدی صنعت، کشاورزی و مسکن بوده است.
وی ادامه داد:بانک توسعه تعاون سال گذشته، ۱۳۶ هزار میلیارد ریال به بخش صنعت و معدن، ۶۳ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی، ۱۲۰ هزار میلیارد ریال به بخش خدمات و ۳۰ هزار میلیارد ریال به بخش مسکن با اولویت تعاونی‌ها، SME‌ها و کسب و کار‌های خرد پرداخت کرده است.
به گفته مدیرعامل بانک توسعه تعاون، در سال جاری تلاش می‌کنیم ضمن حفظ تراز نقدینگی منابع بانک به طور کامل به سمت تولید هدایت شود. این اقدام علاوه بر اینکه موجب مهار تورم می‌شود، باعث رشد تولید شده و حفظ و توسعه اشتغال را به دنبال خواهد داشت.
شیخ حسینی بیان کرد:با تلاش تمام همکاران در صف و ستاد شاخص‌های عملکردی بانک درخشان بوده است.
وی ادامه داد:عملکرد بانک توسعه تعاون درموضوع تسهیلات قرض الحسنه به نهاد‌های حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی، مشاغل خانگی، ازدواج و فرزندآوری مطلوب و موثر بوده است.
شیخ حسینی گفت:بانک توسعه تعاون در سال گذشته بیش از ۱۴۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است.
وی افزود:نسبت مصارف به منابع به ۹۶ درصد تعدیل و تسهیلات غیر جاری بانک (NPL) به زیر ۳/۸ درصد رسیده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون یادآورشد:در سرفصل بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه نیز عملکرد ۹۶ درصدی ثبت شده است.
شیخ حسینی در پایان تاکید کرد:برای اولین بار در سیاست‌های اعتباری سال ۱۴۰۲ برای تعاونی‌ها و اتحادیه‌های تعاونی از محل منابع داخلی بانک نرخ سود تسهیلات را ۲ درصد کاهش داده ایم و به فضل الهی با تلاش همکاران خدوم
بانک توسعه تعاون اطمینان دارم در پایان سال جاری عملکرد مطلوبی در زمینه مهار تورم و رشد تولید ثبت می‌شود.
در دیدار نوروزی مدیرعامل، سید باقر فتاحی رئیس هیات مدیره بانک، محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی، شهرام بخشا سرپرست معاونت مدیرعامل در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات و سید علی میرفخرایی سرپرست اداره کل روابط عمومی حضور داشتند.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.