کد خبر: ۱۴۷۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۸

ترامپ: به دادگاه می‌روم| تدابیر امنیتی پلیس نیویورک

هم‌زمان با اینکه احتمال می‌رود دونالد ترامپ روز سه‌شنبه خود را تسلیم دادستان‌ها کند و در پی آن تظاهراتی برپا شود، پلیس نیویورک تمهیداتی از جمله مسدودسازی جاده‌های نزدیک به دادگاه منهتن اندیشیده است.
ترامپ: به دادگاه می‌روم| تدابیر امنیتی پلیس نیویورک

ترامپ: به دادگاه می‌روم| تدابیر امنیتی پلیس نیویورک

مخاطب۲۴ :‌ احتمالا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا قرار است روز سه‌شنبه در دادگاه حاضر شده و تفهیم اتهام شود. وی اولین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکاست که با اتهامات کیفری مواجه شده است.

ترامپ که ظاهراً هنوز وقایع در حال وقوع را باور نکرده، به طعنه آمیز به پیروانش گفت که برای محاکمه خود در روز سه شنبه به دادگاه می‌رود - چه آن‌ها "باور کنند یا نه". رئیس جمهور سابق، ۷۶ ساله، حرکت‌های بعدی خود را در آستانه مشکلات حقوقی خود تأیید کرد.

ترامپ یکشنبه شب با انتشار پستی تحقیرآمیز در پلتفرم رسانه اجتماعی خود نوشت: "من روز دوشنبه ساعت ۱۲ ظهر مارآ لاگو را ترک می‌کنم و به سمت برج ترامپ در نیویورک می‌روم. " «صبح سه‌شنبه، باور کنید یا نه، به دادگاه خواهم رفت. قرار نبود آمریکا اینطور باشد»

هفته گذشته هیئت منصفه دادگاهی در منهتن به اتهام حق‌السکوتی که ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی پرداخت کرده، علیه او اعلام جرم کرد. گفته می‌شود که ترامپ در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ این زن را تهدید کرده بود که رابطه غیراخلاقی‌اش با او را فاش نکند و در اسناد مالی، حق‌السکوتی که به او پرداخت کرده را ذیل حقوق وکیل خود نوشته تا ردی از ماهیت واقعی این تراکنش باقی نماند.

ترامپ خودش این پرونده را به عنوان "شکار موهومات" توصیف می‌کند و در عین حال حامیان ارشدش از جمله «مارجوری تیلور گرین» نماینده جمهوری‌خواه جورجیا می‌گویند که روز سه‌شنبه برای اعتراضات به نیویورک می‌روند.

همچنین "باشگاه جمهوری‌خواهان جوان نیویورک" اعلام کرده‌اند که اعتراضات و تجمعاتی را برپا خواهند کرد که از قضا گرین در آن حضور خواهد داشت.

مارجوری تیلور گرین ضمن ابراز مخالفت با خشونت در توییترش نوشت: اعتراض کردن جزو حقوق اساسی است. بنده نسبت به این سوءاستفاده بی‌سابقه از سیستم قضایی و مداخله در انتخابات اعتراض خواهم کرد.

در همین راستا، یکی از مقامات این دادگاه منهتن گفت: دادگاه مرکز شهر که شامل دادگاه‌های کیفری و عالی است، برخی از سالن‌های دادگاه را در آستانه حضور بالقوه ترامپ در روز سه‌شنبه تعطیل خواهد کرد.

پلیس نیویورک هم نیز در این خصوص تمهیداتی را برای تظاهرات احتمالی اندیشیده است؛ از جمله این موارد می‌توان به مسدودسازی جاده‌های نزدیک دادگاه منهتن و استقرار برخی موانع فلزی در اطراف برج ترامپ اشاره کرد.

اداره پلیس نیویورک با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: هیچ تهدید واقعی و جدی در انتظار نیویورک نیست. اما با این حال پلیس نیویورک در صورت نیاز آماده است و اطمینان حاصل خواهد کرد تا هر کسی بتواند به صورت مسالمت‌آمیز از حقوق خود در این زمینه استفاده کند.

انتظار می‌رود دونالد ترامپ امروز (دوشنبه) از فلوریدا به سمت نیویورک پرواز کند و قبل از آنکه صبح روز سه‌شنبه در دادگاه حضور یابد، شب را در برج ترامپ سپری کند.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»