کد خبر: ۱۴۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸

کودتا علیه پوتین جدی شد!

نارضایتی مردم ممکن است به مداخله نظامی علیه رهبر کنونی کرملین سرعت بخشد.
کودتا علیه پوتین جدی شد!

کودتا علیه پوتین جدی شد!

مخاطب۲۴ :‌ عباس گالیاموف، نویسنده سابق سخنرانی‌های پوتین ابراز اطمینان کرد که تا ۱۲ ماه دیگر نارضایتی مردم روسیه به سبب اقتصاد و جنگ به یک کودتا ختم خواهد شد.

به گزارش دیپلماسی ایرانی به نقل از نشریه ایتالیایی ایل جورناله، پرسشی که از ابتدای جنگ علیه اوکراین در میان افکار عمومی کشور‌های غربی مطرح بود این بود که آیا در روسیه امکان دارد کودتایی رخ دهد؟ گالیاموف اخیرا در گفتگویی با شبکه سی ان ان در این باره سخن گفت.

به عقیده این نویسنده و تحلیلگر سیاسی مسأله کودتا بسیار بعید است. اما ظرف ۱۲ ماه در مسکو چیزی به حرکت در خواهد آمد و علت آن روند جنگ علیه کی یف است. وی از اسرائیل سخن می‌گفت که مدت ۴ سال است که به همراه خانواده در آن به سر می‌برد. وی به مقتضای نقشی که داشته به خوبی با سازوکار‌های داخلی کرملین و نیز خودِ پوتین آشنایی دارد.

وی که سالهاست از موضع پوتین فاصله گرفته، خیلی زود مخالفت خود را با عملیات مسکو نشان داد. به عنوان مثال در ماه مارس در مصاحبه‌ای ابراز اطمینان کرده بود که پوتین از تصمیمی که علیه اوکراین گرفته پشیمان شده است، اما در عین حال دیگر قادر به بازگشت به عقب نیست.

به عقیده وی اقتصاد روسیه رو به زوال است و روسیه در جنگ بازنده است. تلفات روسیه بسیار است از این رو مقامات روسیه بیش از پیش با مشکل روبرو خواهند بود و سعی در یافتن توجیهی برای آنچه در حال وقوع است خواهند نمود؛ بنابراین نارضایتی مردم ممکن است به مداخله نظامی علیه رهبر کنونی کرملین سرعت بخشد. وی گفت که به نظرش در این برهه از زمان وقوع یک کودتای نظامی امکان پذیر خواهد بود.

برچسب ها: پوتین اوکراین
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.