کد خبر: ۱۴۵۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۴:۱۰

هشدار جدی درباره بارش‌های ناگهانی و وقوع سیلاب

ستاد نوروزی جمعیت هلال احمر در هشتمین اطلاعیه خود نسبت به اتراق خانواده‌ها در کنار رودخانه‌ها در ۱۳ فروردین‌ماه هشدار داد.
هشدار جدی درباره بارش‌های ناگهانی و وقوع سیلاب

هشدار جدی درباره بارش‌های ناگهانی و وقوع سیلاب

مخاطب۲۴ :‌ ستاد نوروزی جمعیت هلال احمر در هشتمین اطلاعیه خود نسبت به تردد رانندگان از راه‌های فرعی و همچنین اتراق در کنار رودخانه‌ها در ۱۳ فروردین‌ماه هشدار داد.

در این اطلاعیه آمده است:

در روز‌های اخیر و با توجه به موج بازگشت از سفرها، شاهد رشد ۲۱ درصدی عملیات‌های جاده‌ای در کشور بوده‌ایم. از زمان شروع مسافرت‌های نوروزی تاکنون، امدادرسانی به بیش از ۵۳ هزار نفر از هموطنان با تلاش امدادگران و حضور آن‌ها در ۳۶۰۰ عملیات امدادی انجام شده است.

تاکنون به بیش از ۲۰ هزار نفر از مسافران نوروزی، خدمات درمان سرپایی در محل توسط امدادگران هلال احمر ارائه شده و در همین مدت، امدادگران حدود ۴ هزار نفر را به‌دلیل شرایط بحرانی در جاده‌ها اسکان اضطراری داده‌اند.

با توجه به ورود جبهه سرد و بارشی به کشور و بارش شدید باران در مناطق شمال غرب، غرب، شمال و شمال شرق کشور، لغزنده شدن جاده‌ها و همچنین بارش برف در ارتفاعات و احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها؛ دغدغه و نگرانی نهاد‌های امدادی، بازگشت مسافران از سفر‌های نوروزی و همچنین پیشگیری از سوانح ناشی از تغییرات جوی برای هموطنان در روز‌های ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه است.

امدادگران هلال احمر در ۲ روز پایانی نوروز نیز در آماده باش ۲۴ ساعته برای ارائه خدمات به مردم هستند، اما برای کاهش مخاطرات ناشی از سوانح جوی به همکاری مردم و مسافران نیاز است؛ بنابراین لازم است هموطنان، سفر خود را در ۲ روز پایانی نوروز، مدیریت کنند.

زمان سفر طوری تنظیم شود که به ساعات پرترافیک در ورودی شهر‌ها برنخورند. راه‌های فرعی را برای زودتر رسیدن انتخاب نکنند. حتی المقدور شب‌ها سفر نکنند و با احتیاط رانندگی کنند.

هموطنان که در روز‌های ۱۲ و ۱۳ برای تفریح و گردش به فضای باز می‌روند لازم است که با توجه به بارش‌های ناگهانی، مراقب برف و سرما در ارتفاعات، احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها و همچنین لغزندگی جاده‌ها به دلیل بارندگی‌های ناگهانی و رگباری باشند و از اتراق در کنار و در مسیر رودخانه‌ها جدا خودداری کنند.

هموطنان هشدار پلیس راهور، توصیه‌های ایمنی امدادگران هلال احمر، اطلاع از وضعیت آب و هوا، وضعیت جاده‌ها، رعایت توصیه‌های ایمنی برای اطمینان از وضعیت خودرو و داشتن لوازم اضطراری برای عبور از جاده‌های کوهستانی را برای حفظ سلامت خود و سایر سرنشینان خودرو جدی بگیرند.

۶۹ هزار امدادگر و جوان داوطلب هلال احمر در دو هزار پایگاه در اقصی نقاط کشور به صورت ۲۴ ساعته آماده امدادرسانی به مسافران نوروزی هستند و هموطنان در صورت نیاز به هرگونه کمک می‌توانند به این پایگاه‌ها، مراجعه کنند. همچنین شماره تلفن امداد و نجات هلال احمر ۱۱۲ و آماده امداد و نجات افراد حادثه‌دیده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند استیو ویتکاف از دولت ترامپ کناره‌گیری می‌کند
استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد خاورمیانه و امضاکننده توافق غزه، از دولت ترامپ کنار می‌رود تا تمرکز خود را بر تجارت شخصی بازگرداند.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر