کد خبر: ۱۳۸۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۹

عروس دریایی ۶ مسافر نوروزی چابهار را روانه بیمارستان کرد

پس از رسیدن بر بالین مصدومین علائمی، چون درد زیاد و تغییر رنگ پوست مشاهده شد که پس از انجام اقدامات درمانی اولیه دو نفر در محل تحت درمان قرار گرفتند و چهار نفر دیگر جهت اقدامات تخصصی به بیمارستان امام علی (ع) چابهار منتقل شدند.
عروس دریایی ۶ مسافر نوروزی چابهار را روانه بیمارستان کرد

عروس دریایی ۶ مسافر نوروزی چابهار را روانه بیمارستان کرد

مخاطب24:سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: گزیدگی ۶ مسافر نوروزی توسط عروس دریایی در چابهار به مرکز پیام اورژانس اعلام شد که بلافاصله آمبولانس‌های اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

علیرضا ایرندگانی در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: پس از رسیدن بر بالین مصدومین علائمی، چون درد زیاد و تغییر رنگ پوست مشاهده شد که پس از انجام اقدامات درمانی اولیه دو نفر در محل تحت درمان قرار گرفتند و چهار نفر دیگر جهت اقدامات تخصصی به بیمارستان امام علی (ع) چابهار منتقل شدند.

 


وی به مسافرانی که به چابهار سفر می‌کنند توصیه کرد هر سال با نزدیک شدن به ایام نوروز و روز‌های ابتدایی سال، در سواحل مکران شاهد نزدیک شدن عروس‌های دریایی به سواحل هستیم.

وی ادامه داد: این عروس‌های دریایی انقدر به ساحل نزدیک می‌شوند که به شناگران رسیده و اقدام به گزیدن افرادی که داخل آب هستند می‌کنند که این گزیدگی‌ها چنان دردناک و بعضا خطرناک است که می‌تواند باعث ایجاد مشکلات تنفسی و فرد را راهی بیمارستان کند.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به مسافران توصیه کرد که بهتر است در ایام نوروز در سواحل دریا از مناطق مشخص شده برای شنا خارج نشده و در سواحل دیگر شنا نکنند.

سالانه بیش از یک میلیون مسافر از چابهار و سواحل گواتر تا زرآباد دیدن می‌کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
زاکانی اجازه دخالت ندارد! زاکانی اجازه دخالت ندارد!
شهردار تهران در رابطه با تصرف غیرقانونی زمین‌های کشاورزی توسط یکی از شرکت‌های بزرگ خودروسازی ادعا کرده که این شرکت در حال دیوارکشی در ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی است و در کمال تعجب دستگاه قضایی هم وارد ماجرا شده و با نیرو‌های ما برخورد کرده است.
جزئیات قانون جدید مهریه جزئیات قانون جدید مهریه
نشست تخصصی بررسی قانون جدید مهریه با هدف واکاوی آثار حقوقی و اجتماعی این قانون برگزار شد.
۹ استان درگیر با پدیده فرونشست ۹ استان درگیر با پدیده فرونشست
پدیده فرونشست، ۳۰ استان کشور را درگیر کرده و تنها گیلان تا به امروز، از این چالش در امان مانده است، اما برخی از استان‌ها وضعیت بحرانی‌تری دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر