کد خبر: ۱۴۵۴۴
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۱
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران:

پرداخت بخش زیادی از مطالبات پیمانکاران را در بودجه ۱۴۰۲ لحاظ کرده‌ایم

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: با موافقت هیات مدیره، بخش زیادی از مطالبات پیمانکاران در بودجه ۱۴۰۲ دیده شد ولذا بهتر از گذشته و در زمان مشخص به تعهدات‌مان عمل می‌کنیم تا باعث رونق در صنعت مخابرات شویم.
پرداخت بخش زیادی از مطالبات پیمانکاران را در بودجه ۱۴۰۲ لحاظ کرده‌ایم

پرداخت بخش زیادی از مطالبات پیمانکاران را در بودجه ۱۴۰۲ لحاظ کرده‌ایم

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مهندس مجید سلطانی، در گفتگو با خبرنگار سیتنا پیرامون مطالبات پیمانکاران این شرکت و برنامه شرکت مخابرات برای پرداخت این بدهی‌ها، گفت: ناراحتی ما از خود پیمانکاران بیشتر است. هیچ کارفرمایی برای آنکه قراردادی را ببندد و به تعهدات خود در زمان مناسب پاسخ ندهد، خوشحال نیست.

وی، ادامه داد: بحث چرخه صنعت در میان است و اگر این چرخه آسیب ببیند، کل صنعت دچار آسیب می‌شود. طی دو سال اخیر مشکلات زیادی داشتیم که بخشی از آن را پشت سر گذاشتیم.

مهندس سلطانی، تاکید کرد: امسال به طور مستمر سعی داریم میزان تعهدات‌مان را کاهش دهیم و باعث رونق کسب و کار و بازار در کل صنعت شویم.

وی افزود:زیرساخت ارتباطات کشور با همگرایی نهاد‌های تاثیرگذار حوزه آی سی تی با رشد جهشی مواجه شده است و در سال آینده اخبار خوشی در حوزه ارتباطات شاهد خواهیم بود.

مهندس سلطانی گفت: برای بیش از یک سوم مشترکین در سراسر کشور علی رغم تصویب طرح حداقل نگهداری، هیچ تغییری در قبوض تلفن ثابت آنان یعنی حدود ۱۰ میلیون مشترک ایجادنشده است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: در تهران به علت مشکلات قبلی، نیاز به تقویت ارتباط داشتیم که با طرح جهش در فیبر نوری در تهران رضایتمندی مشتریان افزایش قابل ملاحظه‌ای خواهد یافت.

مهندس سلطانی همچنین اظهارکرد: بر اساس بررسی که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ داشته ایم، در شبکه شرکت مخابرات از نظر درآمدی توسعه شبکه داشته‌ایم و مشترکان ما نیز افزایش یافته اند.

وی افزود: اثر درآمدی به صورت میانگین و تعداد مشترکین ما که قبض پرداخت می‌کنند و فعال هستند حدود ۲۰ میلیون نفر هستند. درآمد ریالی و ارزی شرکت مخابرات طی ۱۰ سال به نسبت افزایش هزینه‌ها حدودا ۲۲ برابر شده است؛ این در حالی است که درآمد ما کاهش یافته، اما هزینه‌ها ۱۲ برابر شده است.

مهندس سلطانی تاکید کرد: به دنبال افزایش تعرفه‌ها، درآمد شرکت مخابرات ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت، اما از سوی دیگر افزایش حقوق ۲۵۰ میلیاردی در ماه را داریم که اثر درآمدی تعرفه برای توسعه را به صفر و منفی رسیده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: عددی که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسید به طور میانگین ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان بود که پس از یک سال، میانگین ۹۰۰۰ تومان ابلاغ شد و ما نیز این عدد را اعمال کردیم. حدود ۱۰ هزار سوئیچ در کشور در حال کار داریم و زمانی که مشترکی گوشی را برمی دارد انتظار دارد که این ارتباط به خوبی کار کند بنابراین این ۱۰ هزار سوئیچ نیازمند نگه داری دایمی هستند.

مهندس سلطانی به سیتنا گفت: خود را متعهد می‌دانیم و در جلسه‌ای که اخیرا داشتیم، برنامه راهبردی و برنامه بودجه ۱۴۰۲ را مورد بررسی قرار دادیم که موارد ذکر شده در این جلسه مورد موافقت هیات مدیره قرار گرفت، مقرر شد بخش زیادی از مطالبات پیمانکاران در بودجه ۱۴۰۲ دیده شود و برنامه‌ای که داریم این است که بهتر از قبل و در زمان مشخص به تعهدات‌مان عمل کنیم و باعث رونق در این صنعت شویم.

وی خاطرنشان کرد: مساله‌ای که برای پیمانکاران وجود دارد این است که خودشان از شرایط ما مطلع هستند و از قدیم با ما همکاری داشتند، لذا برای خودشان هم این شرایط باعث تعجب است و با ما کنار می‌آیند.

مهندس سلطانی تشریح کرد: در برنامه سال ۱۴۰۱ طرح نهضت جهادی فیبرنوری در بیش از ۵۰ درصد استان‌ها طراحی و در حال اجرا است. همچنین برای استان‌های باقیمانده نیز طرح‌ها در دست بررسی است.

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ افتتاح بیش از ۴ هزار میلیاردتومان پروژه توسعه زیرساختی را خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، اظهار کرد: این شرکت در حال پیشرفت است و در بودجه ۱۴۰۲ وضعیت بهتری به نسبت سال‌های پیش خواهیم داشت.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.