کد خبر: ۱۴۴۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸

خانه‌های دو میلیاردی در مرکز تهران

فایل‌های کوچک متراژ و کاهش توان متقاضیان در بازار مسکن شهر تهران باعث شده تا نرخ هر متر مربع از واحد‌های کوچک، بیش از واحد‌های بزرگ متراژ باشد.
خانه‌های دو میلیاردی در مرکز تهران

خانه‌های دو میلیاردی در مرکز تهران

مخاطب24:بررسی‌ها نشان می‌دهد عمده واحد‌های کوچک متراژ مرکز شهر تهران در محله‌هایی مثل بریانک، جیحون، سلسبیل، نواب، جی، آذربایجان، هاشمی، مرتضوی و هفت چنار قرار دارد. در این محدوده و برخی دیگر از محله‌ها مثل نظام‌آباد و سبلان در مرکز تهران، یافت‌آباد، شادآباد، جوادیه، فلاح و خلیج فارس در جنوب غرب می‌توان واحد‌های کمتر از ۲ میلیارد تومان خریداری کرد.کمبود فایل‌های کوچک متراژ و کاهش توان متقاضیان در بازار مسکن شهر تهران باعث شده تا نرخ هر متر مربع از واحد‌های کوچک، بیش از واحد‌های بزرگ متراژ باشد.

به گزارش ایسنا، در مناطق مرکزی تهران می‌توان با نقدینگی حدود ۲ میلیارد تومان و کمتر صاحب مسکن شد.

مناطق ۶، ۷، ۱۰، ۱۱ و ۱۲ در مرکز شهر تهران قرار دارند. این محدوده عموما کانون واحد‌های کوچک متراژ است. با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهد بجز منطقه ۱۰ تعداد واحد‌های عرضه شده برای فروش در محدوده مرکزی تهران نسبت به غرب و شمال غرب، کمتر است.

کمبود فایل‌های کوچک متراژ و کاهش توان متقاضیان در بازار مسکن شهر تهران باعث شده تا نرخ هر متر مربع از واحد‌های کوچک، بیش از واحد‌های بزرگ متراژ باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد عمده واحد‌های کوچک متراژ مرکز شهر تهران در محله‌هایی مثل بریانک، جیحون، سلسبیل، نواب، جی، آذربایجان، هاشمی، مرتضوی و هفت چنار قرار دارد. در این محدوده و برخی دیگر از محله‌ها مثل نظام‌آباد و سبلان در مرکز تهران، یافت‌آباد، شادآباد، جوادیه، فلاح و خلیج فارس در جنوب غرب می‌توان واحد‌های کمتر از ۲ میلیارد تومان خریداری کرد.

این روز‌ها بازار مسکن شهر تهران کساد است؛ چرا که خریداران و فروشندگان در تعطیلات نوروزی به سر می‌برند و اکثر دفاتر مشاور املاک تعطیل هستند. هنوز سطح قیمت‌های جدید کشف نشده و فعالان بازار در انتظار اثرگذاری متغیر‌های سیاسی و اقتصادی بر بازار ملک هستند.

با این حال به نظر می‌رسد اندکی انتظارات تورمی بر بازار سایه افکنده و برخی مالکان با گذشت ۹ روز از آغاز سال نرخ‌ها را به‌روز کرده‌اند. اثرات ذهنی تغییر سال می‌تواند مهمترین عامل به‌روزرسانی قیمت‌ها باشد. البته بنا به گفته مشاوران املاک در حال حاضر هیچگونه معاملاتی شکل نمی‌گیرد و برخی قیمت‌ها به شکل اسمی تغییر کرده است.

 
برچسب ها: بازار مسکن
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.