کد خبر: ۱۴۴۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸

خانه‌های دو میلیاردی در مرکز تهران

فایل‌های کوچک متراژ و کاهش توان متقاضیان در بازار مسکن شهر تهران باعث شده تا نرخ هر متر مربع از واحد‌های کوچک، بیش از واحد‌های بزرگ متراژ باشد.
خانه‌های دو میلیاردی در مرکز تهران

خانه‌های دو میلیاردی در مرکز تهران

مخاطب24:بررسی‌ها نشان می‌دهد عمده واحد‌های کوچک متراژ مرکز شهر تهران در محله‌هایی مثل بریانک، جیحون، سلسبیل، نواب، جی، آذربایجان، هاشمی، مرتضوی و هفت چنار قرار دارد. در این محدوده و برخی دیگر از محله‌ها مثل نظام‌آباد و سبلان در مرکز تهران، یافت‌آباد، شادآباد، جوادیه، فلاح و خلیج فارس در جنوب غرب می‌توان واحد‌های کمتر از ۲ میلیارد تومان خریداری کرد.کمبود فایل‌های کوچک متراژ و کاهش توان متقاضیان در بازار مسکن شهر تهران باعث شده تا نرخ هر متر مربع از واحد‌های کوچک، بیش از واحد‌های بزرگ متراژ باشد.

به گزارش ایسنا، در مناطق مرکزی تهران می‌توان با نقدینگی حدود ۲ میلیارد تومان و کمتر صاحب مسکن شد.

مناطق ۶، ۷، ۱۰، ۱۱ و ۱۲ در مرکز شهر تهران قرار دارند. این محدوده عموما کانون واحد‌های کوچک متراژ است. با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهد بجز منطقه ۱۰ تعداد واحد‌های عرضه شده برای فروش در محدوده مرکزی تهران نسبت به غرب و شمال غرب، کمتر است.

کمبود فایل‌های کوچک متراژ و کاهش توان متقاضیان در بازار مسکن شهر تهران باعث شده تا نرخ هر متر مربع از واحد‌های کوچک، بیش از واحد‌های بزرگ متراژ باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد عمده واحد‌های کوچک متراژ مرکز شهر تهران در محله‌هایی مثل بریانک، جیحون، سلسبیل، نواب، جی، آذربایجان، هاشمی، مرتضوی و هفت چنار قرار دارد. در این محدوده و برخی دیگر از محله‌ها مثل نظام‌آباد و سبلان در مرکز تهران، یافت‌آباد، شادآباد، جوادیه، فلاح و خلیج فارس در جنوب غرب می‌توان واحد‌های کمتر از ۲ میلیارد تومان خریداری کرد.

این روز‌ها بازار مسکن شهر تهران کساد است؛ چرا که خریداران و فروشندگان در تعطیلات نوروزی به سر می‌برند و اکثر دفاتر مشاور املاک تعطیل هستند. هنوز سطح قیمت‌های جدید کشف نشده و فعالان بازار در انتظار اثرگذاری متغیر‌های سیاسی و اقتصادی بر بازار ملک هستند.

با این حال به نظر می‌رسد اندکی انتظارات تورمی بر بازار سایه افکنده و برخی مالکان با گذشت ۹ روز از آغاز سال نرخ‌ها را به‌روز کرده‌اند. اثرات ذهنی تغییر سال می‌تواند مهمترین عامل به‌روزرسانی قیمت‌ها باشد. البته بنا به گفته مشاوران املاک در حال حاضر هیچگونه معاملاتی شکل نمی‌گیرد و برخی قیمت‌ها به شکل اسمی تغییر کرده است.

 
برچسب ها: بازار مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر