کد خبر: ۱۴۴۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷

ارائه بیش از هزار خدمت درمانی از سوی مرکز بهداشت کیش در ایام نوروز

رییس مرکز بهداشت کیش با اشاره به ارائه بیش از هزار خدمت درمانی و رسیدگی به ۱۶ مورد شکایات بهداشتی را از مهمترین فعالیت‌های بهداشت محیط کیش در ایام نوروز عنوان کرد.
ارائه بیش از هزار خدمت درمانی از سوی مرکز بهداشت کیش در ایام نوروز

ارائه بیش از هزار خدمت درمانی از سوی مرکز بهداشت کیش در ایام نوروز

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :محمدرضا رضانیا، گفت: از ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ تا پنجم فروردین امسال تعداد هزار و ۱۴۹ نفر از مراجعه کنندگان خدمات این مرکز بهره‌مند شدند که از این تعداد ۵۹۱ مورد مربوط به خدمات درمانی و ۵۵۸ مورد مربوط به ارائه خدمات بهداشتی است.

رضانیا افزود: ۲۴۹ مورد ویزیت پزشک عمومی، ۸۱ مورد مراقبت از مادر باردار، ۱۲۸ مورد مراقبت‌های کودکان و نوزادان، ۹ مورد نمونه گیری تیروئیدی نوزادان و ۲۰ مورد تزریق واکسن هاری از سوی مرکز سلامت جامعه بوعلی، پایگاه‌های صدف و سحر خدمات بهداشتی درمانی ارائه شده است.

رئیس مرکز بهداشت کیش با تاکید بر طرح تشدید بازرسی‌ها از صنوف مختلف در ایام نوروز گفت: ۱۰۵ کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل مصرف از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی درمناطق مختلف توسط کارشناسان و بازرسان واحد بهداشت محیط کیش کشف، ضبط و امحا شد.

وی انجام ۲۹ مورد نمونه برداری از مواد غذایی و ۴۷۸ مورد کنترل بهداشتی مواد غذایی به وسیله تجهیزات پرتابل اشاره کرد و افزود: مرکز بهداشت کیش در همین بازه زمانی، تعداد ۷۹۸ مورد بازدید انجام داده که از این تعداد ۲۷۵ مورد مربوط به اماکن عمومی و ۵۲۳ مورد مربوط به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است که توصیه‌های لازم از سوی کارشناسان به متصدیان این امور در خصوص توزیع و فروش داده شده است.

رضانیا رسیدگی به ۱۶ مورد شکایات بهداشتی را از مهمترین فعالیت‌های بهداشت محیط کیش از ابتدای شروع تشدید نظارت‌های بهداشتی تاکنون عنوان کرد.

گفتنی است، به منظور رفاه حال کیشوندان و مسافران، کارکنان حوزه بهداشت کیش از طریق سامانه ۱۹۰ و تلفن‌های ۰۹۳۶۶۸۵۸۰۸۵ و ۴۴۴۲۳۳۱۱-۰۷۶ در ساعات اداری آماده پاسخگویی به شکایات بهداشت محیطی هستند.

 
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.