کد خبر: ۱۴۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۷

تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

رئیس تایوان پیش از عزیمت به آمریکا بر تعامل با جهان علی‌رغم فشار‌های چین تأکید کرد.
تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

مخاطب۲۴ :‌ چین جزیره تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند و همواره بر بازگشت این جزیره به سرزمین مادری تأکید داشته است. با این حال آمریکا و متحدانش با تحریک تایپه به دنبال اعمال سیاست مهار علیه پکن در دریای چین جنوبی هستند. گسترش روابط دیپلماتیک میان تایوان و کشور‌های جهان از جمله مهمترین اقدامات تحریک‌آمیز غرب محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «تسای اینگ وین» رئیس تایوان امروز (چهارشنبه) پیش از عزیمت به آمریکا و کشور‌های آمریکای مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: «فشار‌های خارجی هرگز باعث توقف تعامل تایپه با جهان نخواهد شد.»

این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که چین تهدید کرده بود در صورتی که اینگ وین در سفر به آمریکا با «کوین مک کارتی» رئیس مجلس نمایندگان این کشور دیدار و گفتگو کند اقدامات تلافی جویانه‌ای را در نظر خواهد گرفت.

تسای اینگ وین قرار است ابتدا به نیویورک سفر کرده و سپس راهی گواتمالا و بلیز در آمریکای مرکزی شود. وی در مسیر بازگشت به لس آنجلس خواهد رفت. با این حال هنوز به طور رسمی تأیید نشده است که وی در ایالت کالیفرنیا قرار است با مک کارتی دیدار کند، اما انجام این دیدار می‌تواند خشم پکن را به همراه داشته باشد.

رئیس تایوان در فرودگاه بین‌المللی تایپه به خبرنگاران گفت: «ما آرام و مطمئن هستیم و تحریک یا تسلیم نخواهیم شد. تایوان به طور ثابت قدم در مسیر آزادی و دموکراسی و رابطه با جهان گام برمی‌دارد. گرچه این مسیر هموار نیست، اما ما در این مسیر تنها نیستیم.»

وزارت خارجه چین اعلام کرده است: «در صورتی که تسای اینگ وین در سفر به آمریکا با مک کارتی دیدار کند، شاهد یکی دیگر از اقدامات تحریک‌آمیز غرب خواهیم بود که سیاست چین واحد را نقض می‌کند. این اقدام ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی ماست و باعث آسیب به صلح و ثبات در تنگه تایوان خواهد شد.»

برچسب ها: تایوان چین آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر