کد خبر: ۱۴۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۷

تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

رئیس تایوان پیش از عزیمت به آمریکا بر تعامل با جهان علی‌رغم فشار‌های چین تأکید کرد.
تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

مخاطب۲۴ :‌ چین جزیره تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند و همواره بر بازگشت این جزیره به سرزمین مادری تأکید داشته است. با این حال آمریکا و متحدانش با تحریک تایپه به دنبال اعمال سیاست مهار علیه پکن در دریای چین جنوبی هستند. گسترش روابط دیپلماتیک میان تایوان و کشور‌های جهان از جمله مهمترین اقدامات تحریک‌آمیز غرب محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «تسای اینگ وین» رئیس تایوان امروز (چهارشنبه) پیش از عزیمت به آمریکا و کشور‌های آمریکای مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: «فشار‌های خارجی هرگز باعث توقف تعامل تایپه با جهان نخواهد شد.»

این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که چین تهدید کرده بود در صورتی که اینگ وین در سفر به آمریکا با «کوین مک کارتی» رئیس مجلس نمایندگان این کشور دیدار و گفتگو کند اقدامات تلافی جویانه‌ای را در نظر خواهد گرفت.

تسای اینگ وین قرار است ابتدا به نیویورک سفر کرده و سپس راهی گواتمالا و بلیز در آمریکای مرکزی شود. وی در مسیر بازگشت به لس آنجلس خواهد رفت. با این حال هنوز به طور رسمی تأیید نشده است که وی در ایالت کالیفرنیا قرار است با مک کارتی دیدار کند، اما انجام این دیدار می‌تواند خشم پکن را به همراه داشته باشد.

رئیس تایوان در فرودگاه بین‌المللی تایپه به خبرنگاران گفت: «ما آرام و مطمئن هستیم و تحریک یا تسلیم نخواهیم شد. تایوان به طور ثابت قدم در مسیر آزادی و دموکراسی و رابطه با جهان گام برمی‌دارد. گرچه این مسیر هموار نیست، اما ما در این مسیر تنها نیستیم.»

وزارت خارجه چین اعلام کرده است: «در صورتی که تسای اینگ وین در سفر به آمریکا با مک کارتی دیدار کند، شاهد یکی دیگر از اقدامات تحریک‌آمیز غرب خواهیم بود که سیاست چین واحد را نقض می‌کند. این اقدام ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی ماست و باعث آسیب به صلح و ثبات در تنگه تایوان خواهد شد.»

برچسب ها: تایوان چین آمریکا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.