کد خبر: ۱۴۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۷

تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

رئیس تایوان پیش از عزیمت به آمریکا بر تعامل با جهان علی‌رغم فشار‌های چین تأکید کرد.
تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

تایوان: فشار‌های خارجی مانع از تعامل با جهان نخواهد شد

مخاطب۲۴ :‌ چین جزیره تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند و همواره بر بازگشت این جزیره به سرزمین مادری تأکید داشته است. با این حال آمریکا و متحدانش با تحریک تایپه به دنبال اعمال سیاست مهار علیه پکن در دریای چین جنوبی هستند. گسترش روابط دیپلماتیک میان تایوان و کشور‌های جهان از جمله مهمترین اقدامات تحریک‌آمیز غرب محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «تسای اینگ وین» رئیس تایوان امروز (چهارشنبه) پیش از عزیمت به آمریکا و کشور‌های آمریکای مرکزی در جمع خبرنگاران گفت: «فشار‌های خارجی هرگز باعث توقف تعامل تایپه با جهان نخواهد شد.»

این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که چین تهدید کرده بود در صورتی که اینگ وین در سفر به آمریکا با «کوین مک کارتی» رئیس مجلس نمایندگان این کشور دیدار و گفتگو کند اقدامات تلافی جویانه‌ای را در نظر خواهد گرفت.

تسای اینگ وین قرار است ابتدا به نیویورک سفر کرده و سپس راهی گواتمالا و بلیز در آمریکای مرکزی شود. وی در مسیر بازگشت به لس آنجلس خواهد رفت. با این حال هنوز به طور رسمی تأیید نشده است که وی در ایالت کالیفرنیا قرار است با مک کارتی دیدار کند، اما انجام این دیدار می‌تواند خشم پکن را به همراه داشته باشد.

رئیس تایوان در فرودگاه بین‌المللی تایپه به خبرنگاران گفت: «ما آرام و مطمئن هستیم و تحریک یا تسلیم نخواهیم شد. تایوان به طور ثابت قدم در مسیر آزادی و دموکراسی و رابطه با جهان گام برمی‌دارد. گرچه این مسیر هموار نیست، اما ما در این مسیر تنها نیستیم.»

وزارت خارجه چین اعلام کرده است: «در صورتی که تسای اینگ وین در سفر به آمریکا با مک کارتی دیدار کند، شاهد یکی دیگر از اقدامات تحریک‌آمیز غرب خواهیم بود که سیاست چین واحد را نقض می‌کند. این اقدام ناقض حاکمیت و تمامیت ارضی ماست و باعث آسیب به صلح و ثبات در تنگه تایوان خواهد شد.»

برچسب ها: تایوان چین آمریکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر