کد خبر: ۱۴۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴

بازدید‌های نوروزی مدیران شرکت مخابرات از وضعیت خدمت رسانی در سراسر کشور

جمعی از مدیران ستادی و معاونین شرکت مخابرات ایران دربازدید‌های مختلف از مراکز مخابراتی در استان ها، از نزدیک در جریان وضعیت خدمت رسانی به مشتریان در مناطق مخابراتی سراسر کشور قرار گرفتند.
بازدید‌های نوروزی مدیران شرکت مخابرات از وضعیت خدمت رسانی در سراسر کشور

بازدید‌های نوروزی مدیران شرکت مخابرات از وضعیت خدمت رسانی در سراسر کشور

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :جمعی از مدیران ستادی و معاونین شرکت در سفر به مناطق مختلف مخابراتی که به همراه مدیران استانی منطقه میزبان در ایام تعطیلات نوروزی برگزار شد، از مراکز مخابراتی و پاسخگویی مهم شهر‌های مختلف، بخش‌های خدمت رسان و مراکز شیفتی و پاسخگویی شبانه روزی، بازدید به عمل آورده و ضمن قدردانی از زحمات همکاران، پیام تبریک و تشکر مهندس سلطانی، مدیرعامل شرکت را به کارکنان تلاشگر شرکت مخابرات ایران در جای جای کشور ابلاغ کردند.

دیدار از عموم بخش‌های پاسخگویی، ارتباط با مشتریان و مراکز مخابراتی در شهر‌ها مانند بخش‌های خدمت رسان ۱۱۸، ۲۰۲۰، سالن‌های سوییچ، مراکز MDF و دیگر بخش‌ها از برنامه‌های مدیران شرکت در این بازدید‌ها بود.

مدیران مخابراتی در این بازدید‌های استانی، ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده کارکنان در خصوص بهبود و توسعه شبکه ارتباطی، جهت رفع مشکلات و موانع کاری و دغدغه‌های کارکنان و همچنین ارائه خدمات مناسب به مشتریان به ویژه در ایام تعطیلات نوروزی تأکید کردند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد
دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان هیات‌های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده که با میانجی گری سلطنت عمان در ساختمان دیپلماتیک این کشور در رم در جریان بود، دقایقی پیش طبق برنامه ریزی صورت گرفته به پایان رسید. سومین دور این گفت‌و‌گو‌ها طی هفته آتی برگزار خواهد شد.
فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت فیلم ایرانی از آمریکا جایزه گرفت
نقد و بررسی فیلم سینمایی «من هنوز اینجا هستم»، پایان تصویربرداری فیلم سینمایی «آنجا کسی دیوانه نیست»، جایزه برای «آخرین زوزه‌ی گوسفند» و رونمایی از پوستر فیلم «گالیا»، اهم اخبار سینمایی امروز هستند.
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
برگزیده
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴
در حالی که برنامه‌ریزی اولیه وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون استخدامی در اسفند ۱۴۰۳ به نتیجه نرسید این وزارتخانه با همراهی سازمان اداری و استخدامی، خرداد امسال آزمونی گسترده با هدف جذب ۷۰ هزار نیروی جدید برگزار خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر