کد خبر: ۱۴۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۲

آنتونیو کونته از تاتنهام جدا شد

باشگاه تاتنهام اعلام کرد که آنتونیو کونته، مربی باتجربه ایتالیایی، با توافق دوطرفه از این باشگاه جدا شد.
آنتونیو کونته از تاتنهام جدا شد

آنتونیو کونته از تاتنهام جدا شد

مخاطب۲۴ :‌ باشگاه تاتنهام اعلام کرد که آنتونیو کونته، مربی باتجربه ایتالیایی، با توافق دوطرفه از این باشگاه جدا شد.

کونته که ۱۶ ماه قبل جانشین نونو اسپریتو سانتو روی نیمکت تاتنهام شد، بعد از اینکه در کنفرانس مطبوعاتی اخیرش بازیکنان این تیم را خودخواه توصیف کرد و نحوه مدیریت باشگاه را زیر سوال برد، از هدایت این تیم کناره گیری کرد.

این در حالی است که آن‌ها در لیگ برتر در رتبه چهارم قرار دارند و از شانس زیادی برای کسب سهمیه چمپیونزلیگ برخوردارند، اما از سایر جام‌ها حذف شدند.

براساس اعلام باشگاه، کریستین استلینی، کمک کونته، تا پایان فصل به عنوان سرمربی فعالیت خواهد کرد و رایان میسون، هافبک سابق تاتنهام، هم دستیار او خواهد بود.

در بیانیه این باشگاه آمده است:"ما اعلام می‌کنیم که آنتونیو کونته، سرمربی تیم، با توافق دو جانبه از باشگاه جدا شد. ما در اولین فصل حضور آنتونیو سهمیه لیگ قهرمانان را کسب کردیم. ما از آنتونیو به خاطر همکاری‌اش تشکر می‌کنیم و برای او در ادامه مسیر حرفه‌ای‌اش آرزوی موفقیت داریم.

کریستین استلینی به عنوان مربی موقت تا پایان فصل هدایت تیم را برعهده خواهد داشت و رایان میسون به عنوان کمک مربی فعالیت می‌کنم. "

رابطه کونته و دنیل لوی زمانی خراب شد که این مربی ایتالیایی اعلام کرد بی‌دلیل نیست که تاتنهام دهه‌هاست به هیچ جامی دست پیدا نکرده است.

دنیل لوی، رئیس باشگاه تاتنهام، گفت:"ما ۱۰ بازی دیگر در لیگ برتر داریم و باید برای کسب سهمیه چمپیونزلیگ بجنگیم. ما باید در کنار هم باشیم. همه باید تلاش کنند تا بتوانیم بالاترین رتبه ممکن را برای باشگاه و هواداران فوق‌العاده و وفادارمان کسب کنیم. "

انتظار می‌رود کونته به سری آ برگردد و باشگاه‌هایی مانند اینتر، یوونتوس و رم می‌توانند مقصد احتمالی او باشند.

احتمال اخراج کونته وقتی افزایش پیدا کرد که در تعطیلات بازی‌های ملی، در حالی که تمرینات تاتنهام از سر گرفته شده بود، او به لندن برنگشت و در ایتالیا ماند. اکنون مدیران تاتنهام باید به دنبال چهارم مربی دائمی‌شان در چهار سال اخیر بعد از جدایی مائوریسیو پوچتینو در سال ۲۰۱۹ باشند.

کونته پیش از پیوستن به تاتنهام هم از اینتر با توافق دو جانبه جدا شد. او با این باشگاه قهرمانی سری آ شده بود، اما عدم توافق با مدیران باشگاه بر سر استراتژی فصل بعد باعث شد تا با دریافت مبلغی هنگفت از نرآتزوری جدا شود.

captcha
اخبار داغ
چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟ چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟
یک رسانه آمریکایی در گزارشی بیان کرده است که رییس جمهور اوکراین به دنبال استفاده از نفوذ ترامپ روی ایلان ماسک است تا محدودیت استارلینک در این کشور را بردارد.
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.