کد خبر: ۱۴۲۴۲
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۸

شرط روسیه برای مذاکرات استارت جدید به روایت اولیانوف

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی گفت: ما نیاز داریم که ایالات متحده از سیاست خصمانه خود در قبال روسیه دست بردارد و پس از آن پیش نیاز‌هایی برای صحبت در مورد پیمان استارت جدید وجود خواهد داشت.
شرط روسیه برای مذاکرات استارت جدید به روایت اولیانوف

شرط روسیه برای مذاکرات استارت جدید به روایت اولیانوف

مخاطب۲۴ : نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین، گفت که پیش‌نیاز‌های صحبت درباره پیمان جدید کاهش تسلیحات استراتژیک (استارت جدید) تنها در صورتی پدیدار خواهد شد که واشنگتن از سیاست خصمانه خود در قبال مسکو دست بردارد.

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی به اسپوتنیک گفت: "خواسته‌های ما کاملاً مشخص، روشن و موجه است. ما نیاز داریم که ایالات متحده از سیاست خصمانه خود در قبال روسیه دست بردارد و پس از آن پیش نیاز‌هایی برای صحبت در مورد پیمان استارت جدید وجود خواهد داشت. "

روابط روسیه و ایالات متحده پس از آن که مسکو یک سال پیش عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد، رو به افول گذاشت. در فوریه ۲۰۲۳، مسکو از تعلیق مشارکت خود در استارت جدید خبر داد که در سال ۲۰۱۰ توسط روسیه و ایالات متحده امضا شد و بازرسی‌های متقابل از تاسیسات هسته‌ای استراتژیک دو کشور را انجام می‌داد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که ایالات متحده از روسیه خواسته است بدون قید و شرط به تعهدات خود بر اساس این معاهده عمل کند و در عین حال در قبال تعهدات خود خودسرانه عمل کند.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
خسرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۷
0
0
comments icon آمریکا خودش مجریه . خودش ایفاگر نقشیه که بهش دادند . کارگردان و فیلنامه نویس و تهیه کننده رو دریابید .
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار و احیای پرسپولیس؛ بردی که شانسی نبود اوسمار و احیای پرسپولیس؛ بردی که شانسی نبود
اوسمار ویرا با تغییر تاکتیک و روحیه تیمی، پرسپولیس را از روز‌های بی‌انگیزگی بیرون آورد و در اولین آزمونش برابر استقلال خوزستان خوش درخشید.
تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم تاجرنیا در استقلال ماندنی است؛ فریدونی: هیچ منع قانونی نداریم
عضو هیات‌مدیره استقلال اعلام کرد هیچ مهلت قانونی برای انتخاب مدیرعامل وجود ندارد و شایعه مهلت ۲۲ آبان را رد کرد؛ تمرکز فعلاً روی مسائل مالی است.
تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران تصویر قدیمی از این خیابان معروف تهران
در دهه ۱۳۲۰، جاده شمیران (که بعدها خیابان کوروش کبیر و سپس خیابان شریعتی نام گرفت)، یک مسیر ارتباطی اصلی میان تهران و منطقه ییلاقی شمیران بود.
سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد سال‌های دور از خانه، مسی در نیوکمپ دیده شد
لیونل مسی فوق ستاره آرزانتینی که به همراه تیم ملی آرژانتین در اسانیا بسر میبرد، شب گذشته به طور مخفیانه وارد ورزشگاه نیوکمپ شده و تجدید خاطره کرد. او در صفحه خود در اینستاگرام تصاویری از حضور خود در ورزشگاه نیوکمپ را منتشر کرد.
صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶ صدای دربی از مرکز ایران می‌آید؛ آشنایی با میزبان دربی ۱۰۶
باشگاه پرسپولیس بعد از گمانه زنی های فراوان در خصوص میزبان دربی، تصمیمش را گرفت؛ دربی ۱۰۶ پایتخت به اراک منتقل شد.اراک برای دومین بار میزبان سرخابی ها در دربی خواهد بود.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۲: بررسی هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی بازیهای هفته دهم لیگ برتر خلیج فارس می پردازیم
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر