کد خبر: ۱۴۱۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۵

وحشت ترامپ از اتحاد ایران، عربستان، چین و روسیه

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا با ابراز وحشت و نگرانی خود از اتحاد ایران، عربستان، چین و روسیه، بار دیگر به سیاست های دولت جو بایدن به ویژه در عرصه انرژی تاخت و ادعا کرد اگر رئیس جمهور بودم، تشکیل این ائتلاف غیرممکن بود.
وحشت ترامپ از اتحاد ایران، عربستان، چین و روسیه

وحشت ترامپ از اتحاد ایران، عربستان، چین و روسیه

مخاطب۲۴ : دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه "نیوز مکس" آمریکا افزود: بیانیه مشترک ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه و شی جین پینگ رییس جمهور چین یک تحول بزرگ در روابط است که در صد سال گذشته سابقه نداشته و نشانه شومی برای آمریکا و جهان است.

ترامپ گفت: این یک بیانیه باورنکردنی بود؛ رسانه‌ها آن را به صورت محدود پوشش دادند، زیرا اخبار جعلی است. اما بیانیه مشترک چین و روسیه بسیار مهم بود.

وی ادامه داد: نه تنها ضعف جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به پوتین اجازه داد تا به اوکراین حمله کند، بلکه این ضعف به چین اجازه داد تا خلاء پس از جنگ افغانستان را در خاورمیانه پر کند و روسیه، چین، ایران و کره شمالی را با هم به یک «ائتلاف نامقدس» وارد کند.

ترامپ افزود: روسیه، چین و ایران هم اکنون با هم متحد شده اند و یک اتحاد تشکیل داده اند. وی ادعا کرد: اگر من رییس جمهور آمریکا بودم، تشکیل این ائتلاف غیرممکن بود.

وی توضیح داد: اتحاد روسیه و چین، به صورت طبیعی بسیار سخت است. ما آن‌ها را به خاطر سیاست واقعا مضحک در ارتباط با انرژی مجبور کردیم به یکدیگر نزدیک شوند.

ترامپ در خصوص احیای روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان گفت: رییس جمهور چین این هفته در مسکو بیانیه داد و او در غایب بایدن، در دستیابی به یک توافق میان عربستان سعودی و ایران نیز میانجیگری کرده است.

وی ادامه داد: حالا شما ایران و عربستان سعودی را هم به این اتحاد اضافه کنید. عربستان توانست با ایران متحد شود. چین این اتحاد را ایجاد کرد، نه آمریکا؛ بنابراین چین به نوعی خاورمیانه را تسخیر کرده است و هیچ کس متوجه آن نشد. همه این‌ها زیر نظر بایدن اتفاق افتاد. این باورنکردنی است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.