کد خبر: ۱۴۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶

آموزش و پرورش: تصمیم عدم پرداخت معوقات رتبه‌بندی کذب است

در متن تکذیبیه این نهاد آمده است: شایعات منتشر شده در فضای مجازی درباره اتخاد تصمیم برای عدم پرداخت معوقات رتبه بندی به جد تکذیب می‌شود.
آموزش و پرورش: تصمیم عدم پرداخت معوقات رتبه‌بندی کذب است

آموزش و پرورش: تصمیم عدم پرداخت معوقات رتبه‌بندی کذب است

مخاطب24:معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: شایعات منتشر شده در فضای مجازی درباره اتخاذ تصمیم برای عدم پرداخت معوقات رتبه بندی به جد تکذیب می‌شود.

به گزارش ایرنا از معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، در متن تکذیبیه این نهاد آمده است: شایعات منتشر شده در فضای مجازی درباره اتخاد تصمیم برای عدم پرداخت معوقات رتبه بندی به جد تکذیب می‌شود.

همچنین، گزارش‌های خبری منتشر شده در فضای رسانه‌ای و خبری از سوی معاون وزیر، پیرامون میزان تخصیص و زمان پرداخت اعتبارات حق التدریس و اخباری پیرامون نبود اعتبارات خزانه داری نیز از سوی این معاونت تکذیب می‌شود.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: گفتنی است اخبار رسمی صرفا از درگاه رسمی وزارت آموزش و پرورش انتشار می‌یابد.

همچنین عنوان شده است: بدیهی است جعل اخبار مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۷
0
0
comments icon ینکه نارضایتی معلمان و.خانواده هایشان برای هیچ گروه ،،دولت ،مجلس ،مهم نباشد بسیار جای سئوال هست

و.آیا استعفای وزیر آموزش پرورش کمک به پرداخت معوقات رتبه بندی خواهد کرد یا زمان برای دولت میشود که دوباره معوقات به تاخیر بیندازد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر