کد خبر: ۱۴۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۱

جانشین رنار یک آرژانتینی است

رامون دیاز، سرمربی آرژانتینی تیم الهلال، به یکی از نامزدهای هدایت تیم ملی عربستان تبدیل شده است.
جانشین رنار یک آرژانتینی است

جانشین رنار یک آرژانتینی است

مخاطب۲۴ :‌ پس از شکست دو بر یک تیم ملی عربستان برابر ونزوئلا، مسئولان فدراسیون فوتبال عربستان که معتقد هستند این تیم دچار افت شدیدی شده است، مذاکره با رامون دیاز، سرمربی آرژانتینی الهلال را آغاز کرده‌اند.

گزارش‌های مطبوعاتی در عربستان حاکی از آن است که مقامات فدراسیون فوتبال این کشور در حال حاضر در حال متقاعد کردن دیاز برای حضور در تیم ملی این کشور هستند.

فدراسیون فوتبال عربستان با توجه به موفقیت چشمگیر دیاز با الهلال، او را به‌عنوان گزینه اصلی هدایت تیم ملی عربستان در نظر گرفته‌اند و باید دید در نهایت این مذاکرات به کجا می‌رسد.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی جلالوند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۸
0
0
comments icon نونواسپریتو بهترین گزینه برای تیم ملی فوتبال عربستان است.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
جزئیات انفجار در چیتگر جزئیات انفجار در چیتگر
سخنگوی سازمان اورژانس تهران با اشاره به وقوع یک حادثه انفجار حوالی در دریاچه چیتگر، علت وقوع آن را انفجار گاز اعلام کرد.
جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی جزییات واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی
وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با رد گمانه‌زنی‌ها، جزئیات واریز کالابرگ الکترونیکی را به‌طور شفاف اعلام کرد.
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید هشدار؛ لینک فیلم زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک را باز نکنید
لینک فیلمی با عنوان زلزله ۸.۵ ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروه‌های مجازی می‌باشد، از بازکردن این لینک خودداری کنید. این لینک یک ویروس باج‌افزار برای دسترسی به برنامه‌های بانکی مردم در تلفن همراه است.
چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟ چگونه در هوای آلوده از خود محافظت کنیم؟
آلودگی هوا آثار مختلفی روی بدن انسان‌ها دارد؛ اما با برخی اقدامات می‌توان این آثار منفی را کاهش داد.
برگزیده
پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست! پدیده لیگ به شباب الاهلی پیوست!
باشگاه شباب الاهلی امارات توانست ستاره جوان پیکان و تیم امید ایران را جذب کند.
خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه خرید ۷۰ میلیون یورویی القادسیه
باشگاه القادسیه عربستان با مهاجم تیم ملی فوتبال ایتالیا به توافق رسید و قرارداد امضا کرد. رقم این قرارداد ۷۰ میلیون یورو اعلام شده است.
نمایندگان اسکیت ایران در ایتالیا درخشیدند نمایندگان اسکیت ایران در ایتالیا درخشیدند
نمایندگان اسکیت ایران در مسابقات کاپ جهانی میلان ایتالیا به پنج مدال رنگارنگ دست یافتند.
صفحه خبر بالای تصاویر