کد خبر: ۱۳۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۸

دلیل باخت بزرگ پرسپولیس مشخص شد!

پس از شکست پرسپولیس مقابل سپاهان در آخرین بازی سرخ‌پوشان در سال ۱۴۰۱ در رختکن این تیم حواشی به وجود آمد.
دلیل باخت بزرگ پرسپولیس مشخص شد!

دلیل باخت بزرگ پرسپولیس مشخص شد!

مخاطب۲۴ :‌ تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دیدار خود در سال ۱۴۰۱ در ورزشگاه آزادی به مصاف سپاهان رفت، اما در حالی که نزدیک به ۵۰ دقیقه به دلیل اخراج پریرا این تیم ۱۰ نفره شده بود در نهایت در آخرین لحظات بازی دروازه این تیم باز شد تا سپاهان علاوه بر برد در این بازی حساس، صدرنشینی در جدول رده‌بندی لیگ برتر را تثبیت کند.

شکست تلخ پرسپولیس در این بازی و فاصله با تیم صدرنشین در جدول، اما فقط کام پرسپولیسی‌ها را تلخ نکرد بلکه اتفاقاتی در رختکن این تیم رخ داد که باعث شد برای لحظاتی رختکن سرخ پوشان متشنج شود.

زمانی که بازیکنان پرسپولیس به رختکن رفتند علیرضا بیرانوند دروازه‌بان این تیم به پرداخت نشدن پاداش‌های این تیم واکنش نشان داد و از مسئولان پرسپولیس گله کرد. بیرانوند در حضور یکی از مسئولان باشگاه دلیل باخت پرسپولیس به سپاهان را پرداخت نشدن پاداش‌های این تیم عنوان کرده بود و اعتقاد داشت که، چون پاداش‌ها پرداخت نشده بازیکنان از نظر روحی شرایط خوبی نداشتند و به سپاهان باختند!

این قائله در رختکن به پایان رسید، اما نکته جالب توجه اقدام باشگاه پرسپولیس بود که فردای شکست مقابل سپاهان به حساب هر بازیکن ۳۰ میلیون تومان به عنوان پاداش واریز کرد.

مدیران پرسپولیس پاداش دو برد مقابل تراکتور و نفت مسجدسلیمان را به حساب سرخ‌پوشان واریز کردند تا آن‌ها پس از شکست مقابل سپاهان و در آستان نوروز پاداش دو برد اخیر خود را دریافت کنند!

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
پرسپولیسی که غوغا به پا کرد پرسپولیسی که غوغا به پا کرد
در روز‌هایی که تمرین تیم‌های لیگ برتری هنوز شروع نشده، بازیکنان خارجی تیم‌ها به صورت شخصی تمرین می‌کنند.
کریم باقری، سرمربی پرسپولیس! کریم باقری، سرمربی پرسپولیس!
باشگاه پرسپولیس برای این که فرصت نقل و انتقالات و آماده سازی پیش فصل را از دست ندهد، در کنار ادامه مذاکرات برای نگه داشتن کارتال، یک گزینه داخلی را برای جانشینی او در نظر گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر