کد خبر: ۱۳۹۳۴
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲

پیام تبریک مدیرعامل شرکت مس به مناسبت نوروز

دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران فرارسیدن سال جدید و حلول ماه رمضان را به همه همکاران تبریک گفت.
پیام تبریک مدیرعامل شرکت مس به مناسبت نوروز

پیام تبریک مدیرعامل شرکت مس به مناسبت نوروز

مخاطب24:متن پیام دکتر رستمی به این شرح است:

یا مُقَلِّـبَ الْقُلُـوبِ وَ الْأَبْـصَارِ‌

یا مُـدَبِّـرَ اللَّیْـلِ وَ النَّـهَارِ

یا مُحَــوِّلَ الْحَـوْلِ وَ الْأَحْـوَالِ‌

حَـوِّلْ حَالَنَــا إِلَی أَحْسَـنِ الْحَـالِ

حلول سال جدید که مقارن با ماه پر برکت رمضان و «بهار قرآن» است را به همه مردم عزیز ایران به‌ویژه همکاران ارجمند در شرکت ملی صنایع مس ایران در جای جای ایران اسلامی تبریک می‌گویم و سالی سراسر از پیروزی و تندرستی را در پناه پروردگار برای همه عزیزان و خانواده‌های محترمشان آرزو دارم.

سالی دگر همراه با طبیعت سبز و روشن پیش چشم‌های ما فرا می‌رسد و امیدوارم در سالی که پیش روی ماست بتوانیم با تلاشی افزون‌تر و کوشش و همت مداوم‌تر چرخ‌های صنعت مس را بهتر از قبل بچرخانیم و طرحی نو در صنعت مس ایران دراندازیم.

سال ۱۴۰۱ با همه فراز و نشیب‌ها با کارنامه‌ای درخشان که حاصل تعهد و سختکوشی شما عزیزان است به پایان رسید. ثبت رکورد تولید کاتد مس و عبور از ۲۰۰ هزار متر حفاری اکتشافی برای نخستین بار، در تاریخ صنعت مس حکایت از اراده قوی ما در در انداختن طرحی نو و اجرای «نهضت تحول و پیشرفت» در صنعت مس ایران است.

همکاران گرانقدر شرکت ملی صنایع مس ایران

در سالی که به پایان آن رسیدیم خوش درخشیدید. شما با تلاش بی‌پایان و خستگی‌ناپذیرتان نقشه راه مدون شرکت مس را که مبتنی بر رهنمود‌های مقام معظم رهبری و توصیه‌های دولت محترم سیزدهم تدوین شده بود را با همت جهادی و انقلابی پی‌گرفتید و هر آنچه در توان داشتید را به کار بستید تا شرکت مس مسیر توسعه را به بهترین شکل ممکن بپیماید و همچون همیشه بدرخشد.

ضمن تبریک سال نو به مقام معظم رهبری، خانواده‌های معزز شهیدان و همه عزیزان صنعت مس و خانواده‌های گرانقدرشان، برای همگی آرزوی توفیق و سلامتی روزافزون دارم.

امیدوارم سال جدید، سرشار از افق‌های روشن برای همه مردم ایران و همکاران صنعت مس باشد.

علی رستمی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران

 
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.