کد خبر: ۱۳۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸

بارش باران در این استان‌ها طی روزهای آینده

رئیس مرکز پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که امروز و فردا اول و دوم فروردین‌ماه سامانه بارشی در کل کشور فعال می‌شود.
بارش باران در این استان‌ها طی روزهای آینده

بارش باران در این استان‌ها طی روزهای آینده

مخاطب۲۴ :‌ رئیس مرکز پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که امروز و فردا اول و دوم فروردین‌ماه سامانه بارشی در کل کشور فعال می‌شود.

صادق ضیاییان در مورد وضعیت جوی در اولین روز از سال جدید با بیان این‌که سه شنبه و چهارشنبه اول و دوم فروردین ماه سامانه بارشی در کل کشور فعال می‌شود و تمام استان‌های کشور شاهد ابرناکی و بارش می‌باشد، گفت: سه‌شنبه فروردین ماه، در شمال خوزستان، غرب لرستان، کرمانشاه، کردستان، زنجان، شمال قزوین، آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و اردبیل، برخی مناطق همدان و مرکزی بارش شدت خواهد داشت و رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقتی با احتمال رگبار تگرگ انتظار می‌رود.

وی با بیان این‌که در ارتفاعات البرز مرکزی بارش به صورت برف است، گفت: چهارشنبه دوم فروردین ماه در گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، شرق تهران، شمال قم و مرکزی، برخی مناطق خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی بارش شدت دارد و در این روز در شرق کشور رگبار تگرگ انتظار می‌رود.

ضیاییان ادامه داد: سه‌شنبه اول فروردین ماه در جنوب، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و نوار شرقی کشور و چهارشنبه دوم فروردین ماه در جنوب شرق و شرق کشور وزش باد، گاهی همراه با خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود و پنجشنبه سوم فروردین ماه نیز در یزد، کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، نیمه جنوبی خراسان رضوی بارش رخ می‌دهد و این سامانه به تدریج از شرق کشور خارج می‌شود.

رئیس مرکز پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: جمعه چهارم فروردین‌ماه در اکثر مناطق کشور جوی آرام، همراه با افزایش نسبی دما حاکم می‌شود و اوایل شب در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و زنجان، استان اردبیل افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: در روز شنبه پنجم فروردین‌ماه در مناطقی از دامنه زاگرس شامل استان‌هایی، چون کردستان، آذربایجان شرقی، شمال کرمانشاه، همدان، مرکزی و قم، دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران همچنین ارتفاعات کرمان افزایش ابر، وزش باد و بارش پیش بینی می‌شود و یکشنبه ششم فروردین‌ماه به تدریج با ورود سامانه بارشی جدید به غرب کشور در کل نوار غربی و مناطقی از بوشهر، فارس، اصفهان و دامنه‌های جنوبی البرز بارش آغاز می‌شود و در ایلام، کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری و شمال خوزستان بارش شدت خواهد داشت.

ضیاییان ادامه داد: علاوه بر این طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه اول و دوم فروردین‌ماه در نیمه غربی کشور و در روز‌های چهارشنبه و پنج‌شنبه دوم و سوم فروردین‌ماه در نوار شرقی و شمال شرق کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و سه‌شنبه اول فروردین‌ماه خلیج فارس و شرق دریای عمان و از چهارشنبه تا جمعه (دوم تا چهارم فروردین‌ماه) نیمه شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود و همچنین چهارشنبه و اوایل وقت پنجشنبه دوم و سوم فروردین‌ماه دریای خزر مواج پیش بینی می‌شود.

ضیاییان اضافه کرد: دمای هوای تهران امروز اول فروردین‌ماه بین ۱۸ تا ۱۱ درجه سانتیگراد متغیر خواهد بود و برای آسمان تهران امروز اول فروردین‌ماه آسمانی ابری در بعضی ساعات بارش باران و گاهی وزش باد شدید، رگبار و رعد و برق پیش بینی می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا
دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که خابی لیم، پرمخاطب‌ترین کاربر تیک‌تاک در جهان را به دلیل پایان مهلت ویزایش برای حضور در خاک آمریکا بازداشت کرده است.
فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن
در حین برگزاری رقابت‌های هفته دوم کورس تابستانه اسبدوانی بندرترکمن، یکی از چابکسواران به‌دلیل برخورد با موانع حاشیه میدان، جان خود را از دست داد.
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
برگزیده
اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا
دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که خابی لیم، پرمخاطب‌ترین کاربر تیک‌تاک در جهان را به دلیل پایان مهلت ویزایش برای حضور در خاک آمریکا بازداشت کرده است.
چاقی و مادر نشدن خطر ابتلا به سرطان سینه را چند برابر می‌کند چاقی و مادر نشدن خطر ابتلا به سرطان سینه را چند برابر می‌کند
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزایش قابل توجه وزن همراه با تأخیر در مادر شدن یا اصلا مادر نشدن، خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان جوان را تقریباً سه برابر می‌کند.
نقض حقوق کودکان در اپلیکیشن‌های محبوب نقض حقوق کودکان در اپلیکیشن‌های محبوب
پدیده کار کودکان در پلتفرم‌های اجتماعی، بازتابی از شکاف میان فناوری‌های نوین و نظام‌های حمایتی سنتی است؛ جایی که کودکان در ظاهر از شهرت، درآمد و توجه بهره‌مندند، اما در واقع، در معرض نوعی از بهره‌کشی پنهان و مستمر قرار دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر