کد خبر: ۱۳۸۴۰
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲

در ایام نوروز موزه بانک ملی ایران میزبان شماست

موزه بانک ملی ایران از دوم تا یازدهم فروردین ماه سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران و بازدیدکنندگان است.
در ایام نوروز موزه بانک ملی ایران میزبان شماست

در ایام نوروز موزه بانک ملی ایران میزبان شماست

علاقمندان می‌توانند همه روزه در ایام نوروز، از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۶ عصر از موزه این بانک بازدید و ضمن اطلاع از سیر تحول بانکداری در ایران، از آثار فاخرو ارزشمند متعلق به ادوار مختلف تاریخی و سبک‌های مختلف هنری موزه دیدن کنند.

در این موزه، اشیای قدیمی و با ارزشی شامل آثار هنری، سکه و نشان یادبود، اسناد و تاریخچه بانکداری، صنایع دستی و... به نمایش گذاشته شده است و دیدن از آن خالی از لطف نخواهد بود.

لازم به ذکر است، اگر فرصت مراجعه حضوری به موزه را ندارید می‌توانید به صورت مجازی از طریق سایت موزه به نشانی https://museum.bmi.ir و همچنین اپلیکیشن موزه (نسخه‌ی اندروید) از بنا‌های فاخر و نفیس ۱۴ شعبه منتخب و ساختمان‌های تاریخی سردار اسعد بختیاری و برج آب نیز دیدن کنید.

موزه بانک ملی ایران واقع در خیابان فردوسی، بالاتر از خیابان سرهنگ سخایی در ایام تعطیلات نوروزی پذیرای مهمانان گرامی خواهد بود.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: همکاری ما با آژانس قطع نشده است عراقچی: همکاری ما با آژانس قطع نشده است
وزیر خارجه ایران گفت: از همه کشور‌هایی که تجاوز آشکار رژیم صهیونسیتی و آمریکا به ایران را محکوم کردند و با دولت و ملت ایران ابزار همدردی کردند، تشکر می‌کنم.
ترامپ صراحتاً اعلام کرده که خواهان توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است ترامپ صراحتاً اعلام کرده که خواهان توافق هسته‌ای جدیدی با ایران است
ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه به هر دو طرف، یعنی رئیس‌جمهور ترامپ و مقامات ایرانی، گفته است که از ایده توافق هسته‌ای‌ای حمایت می‌کند که بر اساس آن، ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم را نداشته باشد. این را منابع آگاه از این گفت‌و‌گو‌ها به Axios گفته‌اند.
فیلمی از جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران فیلمی از جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران
جزئیات جدید و منتشر نشده از نحوه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران
تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم! تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم!
قوه قضاییه مصمم است که پرونده متهمان و وطن فروشان که برای دشمن فعالیت کردند را رسیدگی کند و هیچ اغماضی ندارد و اجازه نمی‌دهد این پرونده‌ها مشمول اطاله دادرسی شود. شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.
تکلیف حسینی و چشمی در استقلال مشخص شد! تکلیف حسینی و چشمی در استقلال مشخص شد!
سخنگوی باشگاه استقلال تهران گفت: مذاکرات اولیه با روزبه چشمی صورت گرفته و به تمرینات تیم نیز اضافه شدند. به احتمال زیاد تا آخر وقت امروز تا آخر وقت تمدید قراردادش نهایی می‌شود.
اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟ اعتماد به امریکایی‌ها مانند قبل است؟
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در اظهاراتی با اشاره به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران بیان کرد: آمریکا اصول بنیادین و بدیهی دیپلماسی را تضعیف کرد و اعتماد ما به آنها به زیر صفر رسیده است.
بازار مسکن متعادل شد! بازار مسکن متعادل شد!
بازار مسکن رمقی ندارد، اما در بازار اجاره شرایط نسبتا مساعد است. به‌ویژه با سرعت گرفتن خروج اتباع افغانستانی غیر مجاز از کشور، اجاره ساختمان‌های کلنگی در مناطق میزبان این اتباع با تخفیف قابل‌توجه روبه‌رو شده است.
برگزیده
بازار مسکن متعادل شد! بازار مسکن متعادل شد!
بازار مسکن رمقی ندارد، اما در بازار اجاره شرایط نسبتا مساعد است. به‌ویژه با سرعت گرفتن خروج اتباع افغانستانی غیر مجاز از کشور، اجاره ساختمان‌های کلنگی در مناطق میزبان این اتباع با تخفیف قابل‌توجه روبه‌رو شده است.
کدام بانک‌ها کمترین وام را به خودی‌ها پرداخت کردند؟ کدام بانک‌ها کمترین وام را به خودی‌ها پرداخت کردند؟
مجموع رقم مانده وام‌های پرداختی بانک‌ها به اشخاص مرتبط، در حالی در پایان بهار ۱۴۰۴ به حدود ۲۲۰ هزار میلیارد تومان رسید که بانک‌های آینده، پاسارگاد و سپه، غایبان بزرگ آمار‌های بانک مرکزی بودند.
تاریخ قرعه کشی حراج تابستانی ایران خودرو تاریخ قرعه کشی حراج تابستانی ایران خودرو
نتایج نهایی اولویت‌بندی پس از تایید نهاد‌های نظارتی از طریق سامانه فروش ایران‌خودرو به نشانی ikcosales.ir اعلام خواهد شد. نتایج نهایی اولویت بندی پس از تایید نهاد‌های نظارتی از طریق سامانه فروش ایران خودرو به نشانی ikcosales.
صفحه خبر بالای تصاویر