کد خبر: ۱۳۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳

همراهی و همدلی مدیران با کارکنان سختکوش مستقر در واحد‌های پایانه صفر مرزی در ایام پایانی سال

محمد نجف زاده عضو هیات عامل و معاون امور شعب و بازاریابی منطقه دو بانک در سفر به استان سیستان و بلوچستان ضمن دیدار با همکاران برخی شعب مرزی استان، عباسعلی کیخوایی را به عنوان سرپرست جدید این اداره امور شعب معرفی کرد.
همراهی و همدلی مدیران با کارکنان سختکوش مستقر در واحد‌های پایانه صفر مرزی در ایام پایانی سال

همراهی و همدلی مدیران با کارکنان سختکوش مستقر در واحد‌های پایانه صفر مرزی در ایام پایانی سال

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛در مراسم معارفه سرپرست اداره امور شعب استان سیستان و بلوچستان که با حضور محمد نجف زاده عضو هیات عامل و معاون امور شعب و بازاریابی منطقه دو بانک، حسن کاظمی معاون منابع انسانی، مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری، مدیران عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان، رؤسای حوزه‌ها، کارشناسان، مسئولان واحد‌های ستادی اداره امور شعب و رئیس شعبه ممتاز برگزار شد؛ از زحمات حسن کاظمی رئیس اسبق این اداره امور شعب تقدیر شد. در این مراسم معاونت امور شعب و بازاریابی منطقه دو، ضمن تقدیر از تلاش‌های همکاران در سال جاری، فاصله بین میزان پرداختی تسهیلات با منابع جذب شده در این استان را نشان از توجه بانک ملی ایران به حمایت از مردم شریف استان دانست و هدفمندی در امور و ایجاد فرهنگ سازی پرداخت تسهیلات درست و اصولی را از جمله اقدامات خوب و مطلوب منطقه دو کشور دانست.

وی همچنین گفت: امیدوارم با توجه به پتانسیل‌های موجود در استان، همه همکاران با اهتمام و همدلی جدی، شناخت نقاط قوت و ضعف سال جاری و استفاده از خرد جمعی، عملکرد مطلوب استان بیش از پیش بهبود و شاخص‌های عملکردی استان ارتقاء یابد.

در ادامه مراسم حسن کاظمی معاون منابع انسانی بانک ضمن قدردانی از مدیران و مسئولان اقتصادی و همه همکاران شبکه بانکی استان بخصوص کارکنان بانک ملی ایران، فرصت خدمت به مردم صادق و غیور این استان را موهبتی دانست که اگر به درستی انجام پذیرد موجبات رضایت مردم و مشتریان فراهم می‌گردد.

کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود مدیران و مسئولان بانک را به رعایت عدالت در انتصابات و برخورداری از امکانات بانک توصیه کرد. پس از آن مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری از عملکرد بانک ملی ایران در خصوص کمک به ایجاد اشتغال و تلاش در جهت جذب سرمایه در استان تقدیر و از تلاش و همراهی کاظمی رئیس اسبق اداره امور شعب با تیم اقتصادی در استان قدردانی کرد.
در پایان عباسعلی کیخوایی سرپرست اداره امور شعب استان به ارائه مختصری از آمار، عملکرد و جایگاه اداره امور و توضیح در مورد برنامه‌های سال آتی پرداخت و موفقیت‌ها و جایگاه بدست آمده را حاصل تلاش، همت و همراهی همه کارکنان اداره امور شعب استان دانست.

شایان ذکر است نجف زاده در جریان این سفر از شعبه میرجاوه و باجه پایانه مرزی شهرک تفتان واقع در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان بازدید و با همکاران و تنی چند از مشتریان این شعبه دیدار و گفت وگوی کرد.

وی در پایان این سفر با حضور در باجه پایانه مرزی شهرک تفتان، با مدیران گمرک و پایانه مرزی این شهرستان ملاقات کرد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی
جلسه اخیر هیأت واگذاری با تصمیماتی جدید در خصوص فهرست شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی برگزار شد؛ تصمیماتی که شامل حذف موقت برخی بنگاه‌ها از فهرست واگذاری است و در عین حال، ابهاماتی درباره مسیر آینده این واگذاری‌ها ایجاد کرده است.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
صفحه خبر بالای تصاویر