کد خبر: ۱۳۷۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۸

اولین عکس از «مهمونی» جدید ایرج طهماسب

فصل دوم «مهمونی» با اجرا و کارگردانی ایرج طهماسب خودش را مهیای عید نوروز می‌کند و مخاطبان منتظر حضور شخصیت‌های فصل اول این برنامه باشند.
اولین عکس از «مهمونی» جدید ایرج طهماسب

اولین عکس از «مهمونی» جدید ایرج طهماسب

مخاطب۲۴ : مجموعه «مهمونی» جدیدترین برندی است که ایرج طهماسب از ابتدای امسال در شبکه نمایش خانگی اجرا و کارگردانی‌اش را برعهده گرفت و به سبک مجموعه‌های عروسکی خود شخصیت‌های تازه‌ای را وارد قالب گفتگو با چهره‌ها کرد.

این مجموعه فروردین ماه سال ۱۴۰۱ از طریق شبکه نمایش خانگی در دسترس مخاطب قرار گرفت که ترکیبی از شخصیت‌های مختلف عروسکی و کاراکتر‌های نمایشی داشت.

در میان شخصیت‌های عروسکی «بچه» با صدای هوتن شکیبا و «پشه» با صدای کاظم سیاحی بیشتر مورد توجه واقع شد و حتی در مواردی مجموعه هم در نبود شخصیت‌ها وارد حاشیه شد.

طهماسب سال‌ها با برند «کلاه قرمزی» برای مخاطبان تلویزیون مجموعه ساخته بود و این اولین حضور او در شبکه خانگی بود که با اقبال مخاطب مواجه شد.

صفحه مجازی این برنامه دقایقی پیش از پوسترِ این برنامه رونمایی کرد و این‌طور نوشت: "در روزهاى باقیمانده به پخش فصل جدید سریال مهمونى رونمایی پوستر نوید بخش خبر‌های خوشی است که در راه است. مهمونى به کارگردانی ایرج طهماسب و تهیه‌کنندگی حسن خدادادی، با حضور کاراکتر‌های محبوب و دوست‌داشتنی‌اش، نوروز ۱۴۰۲ میهمان شماست. "

این‌طور در توضیحات بیشتر این برنامه آمده پخش این سریال بعد از عید نیز ادامه خواهد داشت و هر هفته یک قسمت منتشر خواهد شد.

به نظر می‌رسد فصل دوم «مهمونی» از دو پلتفرم فیلیمو و نماوا منتشر شود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر