کد خبر: ۱۳۷۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۸

پرز از واکنش احتمالی هواداران بارسلونا گریخت

فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، برای تماشای بازی ال‌کلاسیکو به کاتالونیا سفر نخواهد کرد.
پرز از واکنش احتمالی هواداران بارسلونا گریخت

پرز از واکنش احتمالی هواداران بارسلونا گریخت

مخاطب۲۴ :‌ رئال مادرید فردا یکشنبه در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ در چارچوب دیدار‌های هفته بیست و ششم لالیگا به مصاف بارسلونا خواهد رفت.

به نقل از روزنامه اسپانیایی "موندو دپورتیوو"، پرز برای اولین بار از زمانی که ریاست باشگاه مادریدی را برعهده گرفته، در بازی ال کلاسیکو حضور نخواهد داشت.

این بازی چند روز پس از بیانیه رئال مادرید برگزار می‌شود که در واکنش به اتهام فساد مالی بارسلونا در پرونده موسوم به "نگریرا" منتشر شد و آن‌ها تأیید کرد که اقدامات مناسبی برای حفظ حقوق خود انجام خواهد داد.


این‌طور که پیداست پرز نمی‌خواهد تنش‌ها را پس از موضع باشگاهش در مورد بارسلونا افزایش دهد. همچنین این نگرانی وجود دارد که هواداران بارسلونا با واکنشی خصمانه از او استقبال کنند.

بارسلونا در حالی با ۶۵ امتیاز در لالیگا صدرنشین است که رقبیب مادریدی با ۵۶ امتیازی در آرزوی پیروزی در نوکمپ است تا شانس خود را برای ماندن رقابت قهرمانی حفظ کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر