کد خبر: ۱۳۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۹

مراسم معارفه قلعه نویی برگزار شد

اولین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال با حضور امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی در کمپ تیم‌های ملی در حالی از ساعت ۱۷ آغاز شد که پیش از آن مراسم معارفه قلعه‌نویی با حضور اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار شد.
مراسم معارفه قلعه نویی برگزار شد

مراسم معارفه قلعه نویی برگزار شد

مخاطب۲۴ : اولین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال با حضور امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی در کمپ تیم‌های ملی در حالی از ساعت ۱۷ آغاز شد که پیش از آن مراسم معارفه قلعه‌نویی با حضور اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برگزار شد.

تیم ایران قرار است در فیفادی دو دیدار دوستانه با تیم‌های روسیه و کنیا در تاریخ سوم و هشتم فروردین ماه سال ۱۴۰۲ برگزار کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صداوسیما: شایعه سرنگونی F۳۵ را دشمن پخش کرد! صداوسیما: شایعه سرنگونی F۳۵ را دشمن پخش کرد!
مجری شبکه خبر گفت: «دشمن به دروغ از قول ما خبر‌های کذب مثل سرنگونی اف ۳۵ و اسارت خلبان زن پخش می‌کرد که در هیچ‌یک از مراجع رسمی گفته نشده بود!»
اتباع قانونی دارای مدرک همچنان می‌توانند در کشور حضور داشته باشند اتباع قانونی دارای مدرک همچنان می‌توانند در کشور حضور داشته باشند
سخنگوی فراجا با بیان اینکه مهاجرین قانونی دارای گذرنامه یا کارت آمایش و یا برگه سرشماری معتبر کماکان می‌توانند در کشور حضور داشته باشند مگر در موارد خاص و با دستور قضایی، از راه اندازی سامانه‌ای برای ثبت و پیگیری شکایات مالی اتباع خارجی خبر داد.
حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید! حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید!
یک دانشمند آلمانی طی پژوهشی به ۵ حقیقت شگفت‌انگیز درباره نحوه کارکرد واقعی چت‌بات‌های هوش مصنوعی اشاره کرده است.
عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم
معاون اول رئیس‌جمهور در روایتی از وضعیت مدیریت کشور در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی بیان کرد: با فرماندهی فرمانده‌کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم؛ با برخی پیش‌بینی‌ها، ذخایر استراتژیک کشور را به وضعیّت بسیار خوب رساندیم.
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید
ارتش چین از یک موشکی رونمایی کرده است که امکان تغییر زاویه قائمه در جهت را با سرعت رکورد ۲.۶ ماخ فراهم می‌کند و می‌تواند تا حداکثر سرعت ۱۶ ماخ یعنی ۲۰،۰۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم گزارشگر ویژه حقوق بشر در فلسطین از سوی آمریکا نوشت: «فرانچسکا آلبانیز به‌خاطر بیان حقیقت و ایستادگی در برابر نسل‌کشی، اشغالگری و آپارتاید تحریم شده و در معرض قلدری قرار می‌گیرد اما حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد.»
برگزیده
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر