کد خبر: ۱۳۷۶۵
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
وزیر اقتصاد در گفتگو با اخبار ۲۱ سیما:

تاکید نخست وزیر عراق بر تسریع در اجرای مصوبات کمیسیون مشترک با ایران

وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری پنجمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و عراق اظهار کرد: رفع موانع و مشکلات فعالان اقتصادی هم در حوزه داخلی و هم در ارتباط با طرف عراقی و همچنین افزایش ظرفیت روابط تجاری دو کشور مورد تاکید قرار گرفت.
تاکید نخست وزیر عراق بر تسریع در اجرای مصوبات کمیسیون مشترک با ایران

تاکید نخست وزیر عراق بر تسریع در اجرای مصوبات کمیسیون مشترک با ایران

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفتگو با بخش خبری ۲۱ سیما با اشاره به برگزاری پنجمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و عراق، گفت: در نتیجه سیاست دیپلماسی همسایگی دولت آیت‌الله رئیسی و گسترش روابط اقتصادی با همسایگان، حجم تجارت ایران و عراق در سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت و در این کمیسیون مشترک زمینه‌های فعال شدن ظرفیت بالای همکاری دو کشور بررسی شد.

وزیر اقتصاد با تشریح جزئیات تفاهمات انجام شده در کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور گفت: در خصوص رفع موانع سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در حوزه برق، صنعت و معدن، پروژه‌های مشترک آبی بین دو کشور، ظرفیت‌های ترانزیتی ایران و عراق، حل و فصل مشکل طولانی مدت راه آهن شلمچه_ بصره و ایجاد ۳ شهرک صنعتی مشترک در نقاط مرزی دو کشور و رفع برخی مشکلات بانکی و ارزی که بین ایران و عراق وجود داشت، تفاهماتی صورت گرفت که در دیداری که بعد از این جلسه با نخست وزیر عراق داشتم، ایشان بر تسریع در اجرایی کردن این مصوبات تاکید داشتند.

وی همچنین با اشاره به دیدار با فعالان اقتصادی کشورمان که در عراق با موانع و مشکلاتی مواجه بودند، اظهار کرد: مشکلات این فعالان اقتصادی در حوزه‌های مختلف از جمله صادرات خدمات فنی و مهندسی احصا شد و در دیدار با وزیر صنعت عراق که رئیس عراقی کمیسیون مشترک اقتصادی است، این مشکلات مطرح شد و درباره برخی مشکلات که ناظر به شرایط داخلی ایران بود مقرر شد در حوزه مالیاتی و گمرکی رفع این مشکلات پیگیری و انجام برسد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر