کد خبر: ۱۳۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
وزیر اقتصاد در آخرین نشست ماهانه سال جاری با مدیران عامل بانک‌ها تاکید کرد:

پرداخت تسهیلات از مسیر اعتبار سنجی

دکتر خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در آخرین نشست ماهانه سال جاری با مدیران عامل بانک‌های تحت مدیریت وزارت اقتصاد ضمن تاکید بر اعتبار سنجی مشتریان قبل از پرداخت تسهیلات اظهار داشت: امیدوارم برای سال آینده با کمک مجموعه مدیران نظام بانکی به این جمع بندی برسیم که بتوانیم مسیر هرگونه تسهیلات دهی بدون اعتبار سنجی را ببندیم.
پرداخت تسهیلات از مسیر اعتبار سنجی

پرداخت تسهیلات از مسیر اعتبار سنجی

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :دکتر خاندوزی در این نشست که آخرین جلسه با حضور مدیران عامل بانک‌های تحت مدیریت وزارت اقتصاد و با دستور کار بررسی گزارش عملکرد این بانک‌ها در سال ۱۴۰۱ برگزارشد، اظهار داشت: باید پذیرفت که دشواری‌هایی که بر سیستم بانکی تحمیل شد کار‌ها را سخت‌تر کرد، اما در ذیل همین قیود‌ها و سختی هاست که هنر مدیریت خودنمایی می‌کند، اما با توجه شرایط داخلی و خارجی اقتصاد و بروز برخی نوسانات و تغییر و تحولات برخی از این مشکلات بر سیستم بانکی نیز تاثیر گذاشت.

وزیر اقتصاد ضمن تقدیر از عملکرد نظام بانکی کشور در طول یکسال گذشته، گفت: یکی از موضوعاتی که باید به عنوان مبنای اصلی کار در نظام بانکی مد نظر قرار گیرد، اعتبارسنجی است و در این زمینه با همکاران بانک مرکزی نیز به طور جدی در این زمینه در حال پیگیری هستیم که داده‌های شرکت و مدل اعتبارسنجی آن با چند صد هزار داده به شکل آزمایشی تست شود تا بر اساس خروجی‌های به دست آمده از این آزمایش بهترین مدل را پیاده سازی کنیم.

وزیر اقتصاد افزود: از بانک‌ها نیز توقع داریم به این تمایل ذاتی مدیران شبکه بانکی مبنی بر تشخیص و مرجعیت شخصی در ارایه تسهیلات به اشخاص حقیقی یا حقوقی غلبه کنند.

دکتر خاندوزی در پایان گفت: امیدوارم برای سال آینده با کمک مجموعه مدیران نظام بانکی به این جمع بندی برسیم که بتوانیم مسیر هر گونه تسهیلات دهی بدون اعتبار سنجی را ببندیم، هرچند این کار ممکن است چند ماه زمان ببرد، اما مسیری است که باید در کشور پیموده شود و بخش مهمی از اصلاحات ساختاری در نظام بانکی و تامین مالی در کشور همین مورد است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر