کد خبر: ۱۳۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹
مدیرعامل شرکت امدادخودرو ایران مطرح کرد
مدیرعامل امدادخودروایران با اشاره به این که در طرح امداد نوروزی مشترک با سایپا در سال ۱۴۰۲، ۲۵۰۰ اکیپ شیفت از سوی ایران خودرو و ۸۰۰ اکیپ شیفت از سوی سایپا به صورت شبانه روزی آماده خدمات رسانی به مردم کشور هستند، گفت: ۳۰ پایگاه در مسیر‌های پرتردد به صورت مشترک خدمات امدادی ارایه خواهند داد.

هشدار به مسافران نوروزی درباره امداد‌های متفرقه

مخاطب 24:عباس میرحسینی در حاشیه مراسم آغاز طرح مشترک خدمات و امداد نوروزی ایران خودرو و سایپا، با بیان این که به صورت شبانه روزی در تمام ایام ۲۰ روزه طرح، خدمات رسانی صورت خواهد گرفت، بیان کرد: برای ماه مبارک رمضان نیز تمهیدات لازم برای مسافران دیده شده است و امسال برای نخستین بار و پس از اتحاد استراتژیک دو خودروساز ایران خودر و سایپا، تمامی جاده‌های کشور به صورت سراسری تحت پوشش خدمات امدادی قرار خواهد گرفت و بیش از ۱۴۲۳ شهر و روستا پوشش امدادی خواهد شد.
وی یادآور شد: مشتریان گروه صنعتی ایران خودرو و سایپا برای دریافت خدمات امدادی می‌توانند از سرشماره ۰۹۶۴۴۰ و اپلیکیشن ایساکو برای ایران خودرو و سرشماره ۰۹۶۵۵۰ برای دریافت خدمات سایپا تماس بگیرند.
وی اظهار امیدواری کرد، در سال جاری و با این اتحاد و همکاری مشترک، مردم کشورمان در سفر‌های خود دغدغه‌ای نداشته و این خدمات صادقانه کمک کرده تا از ارایه خدمات غیر استاندارد توسط امدادگر‌های متفرقه جلوگیری شود.
وی با اشاره به خطرات و تهدید‌های امدادخودرو‌های متفرقه و بی هویت در سطح راه‌ها و جاده‌های کشور، تاکید کرد: از مردم شریف کشورمان می‌خواهیم از طریق سامانه‌ها و درگاه‌های ارتباطی اطلاع رسانی شده خدمات را دریافت کنند تا منجر به دریافت خدمات بی کیفیت از طریق امدادگران متفرقه و نمایندگی‌ها یا تعمیرگاه‌های غیراستاندارد نشود.
میرحسینی گفت: تمام ناوگان ایران خودرو و سایپا مجهز به تجهیزات به روز بوده و قطعا تجربه و تخصص لازم را دارند و حتما از قطعات اصلی ایساکو و سایپا یدک استفاده می‌کنند.
به گفته وی، نه تنها ایران خودرو و سایپا به محصولات یکدیگر خدمات خواهند داد، بلکه امسال و در پی اجرای این طرح مشترک، به همه خودرو‌ها فارغ از برند، خدمات امدادی و عمومی ارایه خواهد شد. پیش بینی می‌شود که بیش از ۱۰۰ هزار خدمات امدادی به کل محصولات و فارغ از برند، خدمات امدادی ارایه خواهد شد.
در ادامه، معاون ایساکو با بیان این که در طرح خدمات نوروزی در کل کشور ۳۰۶ نمایندگی ایران خودرو و ۲۰۵ نمایندگی سایپا، برای ارایه خدمات تدارک دیده اند، گفت: این نمایندگی‌ها به صورت تک شیفت و دو شیفت و تعدادی از آن‌ها به صورت شبانه روزی پذیرش خواهند داشت.
ماشالله وردینی با بیان این که نفرات اصلی نمایندگی‌هایی که تدارک دیده و انتخاب شده اند در نمایندگی‌ها حضور خواهند داشت، افزود: قطعات مورد نیاز بر اساس نرخ مصرف هفته ها، ماه‌ها و سوابق سال‌های گذشته تدارک دیده شده است و تمام تلاش ما این است که در تمام شبکه هیچ خودرویی به دلیل کمبود قطعه متوقف نشود و سعی مان بر این است که در ساعت‌های اولیه پذیرش، خودرو ترخیص شود.
وی با اشاره به نظارت بر اجرای طرح، گفت: به صورت روش‌های حضوری، بازدید‌های محسوس و نامحسوس، سیستمی، نظارت بر تراکنش‌هایی که در سیستم ثبت می‌شود و نیز پذیرش‌ها و ترخیص‌ها و ماندگاری خودرو‌ها پایش صورت گرفته و تمامی دفاتر منطقه‌ای ایران خودرو و سایپا در کل کشور نیز به صورت حضوری بر روی این طرح نظارت خواهند داشت.
وی با اشاره به خدمات در محل، اظهار کرد: به لحاظ استاندارد فنی، اگر امکان ارایه خدمات امدادی باشد و نیاز به تجهیزات اساسی تعمیرگاهی نباشد، امدادگر‌های ایران خودرو مجهز بوده و می‌توانند خدمات در محل ارایه دهند. اگر در صورت فنی نیاز به انتقال به تعمیرگاه باشد، حتما محصول به تعمیرگاه منتقل شده و خدمات لازم را دریافت خواهد کرد.

 
برچسب ها: ایران خودرو
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
مهارت دیدنی پلنگ برفی در تعقیب و شکار طعمه در صخره شیب دار!+ فیلم title
ویدئویی از مهارت تماشایی پلنگ در تعقیب طعمه در صخره شیب دار مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
لحظه احساسی آزادی مردی که ۳۴ سال به اشتباه در زندان بود! + فیلم title
مرد فلوریدایی که به اشتباه به جرم سرقت محکوم شده بود پس از ۳۴ سال از زندان آزاد شد.
کوسه یک دختر نوجوان استرالیایی را کشت title
دختر نوجوان استرالیایی که با دیدن دلفین ها به داخل یک رودخانه پریده بود مورد حمله کوسه قرار گرفت.
لحظه وحشتناک سقوط دانشجو از طبقه ششم خوابگاه + فیلم (۱۶+) title
در این مطلب ویدئوی سقوط دانشجوی هندوستانی از طبقه ششم یک خوابگاه را ببینید.
حرکت زیبای خبرنگار ترک حین وقوع پس لرزه در گزارش زنده تلویزیون + فیلم title
خبرنگار تلویزیون ترکیه در حین گزارش زنده تلاش کرد تا یک دختربچه را که با وقوع پس لرزه دچار وحشت شده بود آرام کند.
برگزیده
بلایی که مردم این شهر بر سر سیاستمداران مغضوب می‌آورند! + فیلم | بمب‌های هوشمند به اوکراین رسیدند title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند بلایی که مردم این شهر بر سر سیاستمداران مغضوب می‌آورند! + فیلم | بمب‌های هوشمند به اوکراین رسیدند را می‌خوانید.
نوبت واریز حقوق بازنشستگان در اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد + جدول | پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه باشگاه گل گهر title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند نوبت واریز حقوق بازنشستگان در اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد + جدول | پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه باشگاه گل گهر را می‌خوانید.
قیمت سکه ۳۰۰ هزار تومان افت کرد | پرداخت دو یارانه معیشتی در آستانه نوروز+ جزئیات | افزایش دستمزد کارگران در سال آینده title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند دونگا، جدیدترین گزینه سرمربیگری تیم ملی | قیمت سکه ۳۰۰ هزار تومان افت کرد را می‌خوانید.
غفلت استقلال برایش گران تمام می‌شود | سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند غفلت استقلال برایش گران تمام می‌شود | سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد! | ناراحتی شدید دلالان مسکن از قانون جدید را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار