کد خبر: ۱۳۵۷۴
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۶
در راستای حفاظت از محیط زیست

پروژه تجهیز و راه اندازی سایت تفکیک مکانیزه پسماند‌های عمومی ذوب آهن اصفهان افتتاح شد

آیین افتتاح پروژه تجهیز و راه اندازی سایت تفکیک مکانیزه پسماند‌های عمومی ذوب آهن اصفهان با هدف حفظ محیط زیست به عنوان امانت آیندگان و همچنین جدا سازی اقلام قابل بازیافت در شرکت با حضور ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، امیرحسین نادری مدیرعامل هلدینگ صدرتامین، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی از مسئولین شرکت سه شنبه بیست و سوم اسفندماه برگزار شد.
پروژه تجهیز و راه اندازی سایت تفکیک مکانیزه پسماند‌های عمومی ذوب آهن اصفهان افتتاح شد

پروژه تجهیز و راه اندازی سایت تفکیک مکانیزه پسماند‌های عمومی ذوب آهن اصفهان افتتاح شد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:هلدینگ صدرتامین، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی از مسئولین شرکت سه شنبه بیست و سوم اسفندماه برگزار شد.
موسی سلیمانی مدیر امور شهری و پسماند ذوب آهن اصفهان در حاشیه این افتتاح به خبرنگار ما گفت: این پروژه از طریق یک برنامه ریزی جامع و کار مطالعاتی در این مدیریت به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع و از طریق بهره گیری از منابع داخلی و رعایت الزامات زیست محیطی بعد از اجرای موفقیت آمیز طرح پایلوت سایت تفکیک پسماند‌های عمومی، هفتم مهرماه سال جاری در ذوب آهن اصفهان کلید خورد و اوایل بهمن ماه نیز به پایان رسید.

وی افزود: پس از طی مراحل تحقیقاتی و بررسی‌های میدانی و بازدید از مراکز تفکیک پسماند در استان، اجرایی شدن این پروژه مکانیزه از طریق بهره گیری از منابع داخلی و بدون صرف هیچ گونه هزینه‌ای در ذوب آهن اصفهان در دستور کار قرار گرفت.

مدیر امور شهری و پسماند ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: جمع آوری و انتقال این پسماند‌ها به سایت تفکیک به همت پرسنل این مدیریت انجام گرفته و سپس تفکیک و پردازش می‌شود.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: برخی از تجهیزاتی که به نوعی در سطح شرکت بلا استفاده بودند، بازسازی شده و در این پروژه زیست محیطی مورد استفاده قرار گرفتند.

سلیمانی در پایان از همکاری معاونت بهره برداری و مدیریت‌های نت مکانیک و آگلومراسیون که در راستای اجرایی شدن این پروژه همکاری داشتند، تشکر و قدردانی نمود.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
اخبار داغ
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
تب برفکی؛ کابوس دامداران تب برفکی؛ کابوس دامداران
تب برفکی، بیماری ویروسی پرخطر دام‌ها، با گسترش واکسیناسیون و آگاهی دامداران در ایران به‌طور چشمگیری کنترل شده و از تهدیدی بزرگ به تجربه‌ای موفق در مهار بیماری‌های دامی بدل شده است.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر