کد خبر: ۱۳۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۲

ادای احترام به مقام شامخ شهدا

همزمان با بیست و دوم اسفندماه روز بزرگداشت شهدا، مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با حضور بر مزار شهدای گمنام این شرکت به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
ادای احترام به مقام شامخ شهدا

ادای احترام به مقام شامخ شهدا

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:مهدی کوهی و جمعی از مسئولین و کارکنان ذوب آهن اصفهان با حضور در یادمان شهدای گمنام با آرمان‌های بلند امام راحل عظیم الشان و شهدای گرانقدر تجدید میثاق کرده و روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشتند.

گقتنی است؛ بیست و دوم اسفندماه سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی، به عنوان روز بزرگداشت شهدا نامگذاری شده است تا رمز جاری ماندن یاد و نام شهدای والامقام و تبیین و ترویج فرهنگ والای ایثار و شهادت برای همیشه در جامعه ماندگار باشد.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صادق:تامین مسکن برای محرومان مورد تاکید رئیس‌جمهور است صادق:تامین مسکن برای محرومان مورد تاکید رئیس‌جمهور است
وزیر راه و شهرسازی گفت: تامین مسکن برای محرومان و کارگران مورد تاکید رئیس‌جمهور است و اقدامات لازم با همکاری وزارت صمت آغاز شده است.
تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟ تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟
سخنگوی شهردار تهران با اشاره به نارضایتی فزاینده شهروندان از سگ‌گردانی در بوستان‌ها، بر لزوم ایجاد پلیس تخصصی شهری برای ساماندهی این پدیده و حفظ حقوق عمومی تاکید کرد و گفت: با وجود نصب تابلو‌های هشدار دهنده در اغلب بوستان‌های پایتخت مبنی بر ممنوعیت ورود حیوانات، اما روند سگ گردانی در فضای عمومی ادامه دارد و این موضوع در برخی مناطق شهری، دغدغه‌ای جدی برای خانواده‌ها است.
سود بانکی ۳۰ درصد؟! سود بانکی ۳۰ درصد؟!
عملکرد ضعیف دلار و طلا برای سرمایه‌گذاران سنتی، یکبار دیگر به سود سپرده بانکی اهمیت داده است
راز ۱۵ ساله ای که ۲۰ هزار پوند اب خورد ! راز ۱۵ ساله ای که ۲۰ هزار پوند اب خورد !
پلیس بریتانیا به دنبال آن است که گره راز ناپدید شدن ۱۵ساله یک زن در بریتانیا را باز کند.
بابای مسی: الهلال مسی را می‌خواهد! بابای مسی: الهلال مسی را می‌خواهد!
طبق اعلام خبرنگار اسکای اسپورت صندوق سرمایه‌گذاری عربستان با پدر لیونل مسی برای انتقال این بازیکن به الهلال وارد مذاکره شده است.
ایران میز مذاکره را ترک نخواهد کرد ایران میز مذاکره را ترک نخواهد کرد
رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یک محموله گوشی قاچاق با برند آیفون و شیائومی خبر داد و گفت: این محموله توسط شوتی‌ها به انباری در جنوب پایتخت آورده شده بود.
در مورد جزایر سه گانه ایرانی حرفی برای گفتن نمی‌ماند! در مورد جزایر سه گانه ایرانی حرفی برای گفتن نمی‌ماند!
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با رد ادعا‌های مطرح‌شده در بیانیه پایانی اجلاس وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس تأکید کرد: جزایر سه‌گانه تنب کوچک، تنب بزرگ و ابوموسی جزو لاینفک سرزمین ایران است.
صفحه خبر بالای تصاویر