کد خبر: ۱۳۵۷۴
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۶
در راستای حفاظت از محیط زیست

پروژه تجهیز و راه اندازی سایت تفکیک مکانیزه پسماند‌های عمومی ذوب آهن اصفهان افتتاح شد

آیین افتتاح پروژه تجهیز و راه اندازی سایت تفکیک مکانیزه پسماند‌های عمومی ذوب آهن اصفهان با هدف حفظ محیط زیست به عنوان امانت آیندگان و همچنین جدا سازی اقلام قابل بازیافت در شرکت با حضور ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، امیرحسین نادری مدیرعامل هلدینگ صدرتامین، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی از مسئولین شرکت سه شنبه بیست و سوم اسفندماه برگزار شد.
پروژه تجهیز و راه اندازی سایت تفکیک مکانیزه پسماند‌های عمومی ذوب آهن اصفهان افتتاح شد

پروژه تجهیز و راه اندازی سایت تفکیک مکانیزه پسماند‌های عمومی ذوب آهن اصفهان افتتاح شد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:هلدینگ صدرتامین، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی از مسئولین شرکت سه شنبه بیست و سوم اسفندماه برگزار شد.
موسی سلیمانی مدیر امور شهری و پسماند ذوب آهن اصفهان در حاشیه این افتتاح به خبرنگار ما گفت: این پروژه از طریق یک برنامه ریزی جامع و کار مطالعاتی در این مدیریت به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع و از طریق بهره گیری از منابع داخلی و رعایت الزامات زیست محیطی بعد از اجرای موفقیت آمیز طرح پایلوت سایت تفکیک پسماند‌های عمومی، هفتم مهرماه سال جاری در ذوب آهن اصفهان کلید خورد و اوایل بهمن ماه نیز به پایان رسید.

وی افزود: پس از طی مراحل تحقیقاتی و بررسی‌های میدانی و بازدید از مراکز تفکیک پسماند در استان، اجرایی شدن این پروژه مکانیزه از طریق بهره گیری از منابع داخلی و بدون صرف هیچ گونه هزینه‌ای در ذوب آهن اصفهان در دستور کار قرار گرفت.

مدیر امور شهری و پسماند ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: جمع آوری و انتقال این پسماند‌ها به سایت تفکیک به همت پرسنل این مدیریت انجام گرفته و سپس تفکیک و پردازش می‌شود.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: برخی از تجهیزاتی که به نوعی در سطح شرکت بلا استفاده بودند، بازسازی شده و در این پروژه زیست محیطی مورد استفاده قرار گرفتند.

سلیمانی در پایان از همکاری معاونت بهره برداری و مدیریت‌های نت مکانیک و آگلومراسیون که در راستای اجرایی شدن این پروژه همکاری داشتند، تشکر و قدردانی نمود.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
اخبار داغ
سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵! سینگل بودن؛ نماد استقلال و ترند ۲۰۲۵!
مجله ووگ اعلام کرده که در سال ۲۰۲۵، تنها زندگی کردن به‌عنوان یک انتخاب شیک و استقلال‌طلبانه ترند اصلی است و بسیاری به دنبال آزادی فردی بدون نیاز به پارتنر هستند.
بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده بیان مستقیم رنج و دلخوری، نقدی بر فیلم جدید همایون غنی‌زاده
نقد فيلم «آه، چه روزهاي خوشي بود» ساخته همايون غني‌زاده به مناسبت اكران در Pöff
هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند هشدار گوگل: کاربران کروم همین حالا مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند
نقص پنهان در محبوب‌ترین مرورگر دنیا، میلیون‌ها کاربر را بی‌خبر در معرض خطر جدی قرار داد.
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر