کد خبر: ۱۳۵۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸

آغاز مرحله نهایی بیست‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی

مرحله نهایی و بین‌دستگاهی بیست‌وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی، صبح روز چهارشنبه ۲۴ اسفند ماه در مشهد با حضور برگزیدگان مراحل مقدماتی و نهایی هر یک از دستگاه‌های تابعه سازمان تأمین‌اجتماعی آغاز شد.
آغاز مرحله نهایی بیست‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی

آغاز مرحله نهایی بیست‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛بیست‌و‎چهارمین دوره مسابقات قرآن‌کریم ویژه کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی با هدف گسترش و ترویج اندیشه‌های قرآنی و فرهنگ دینی با حضور کارکنان این سازمان و شرکت‎‌ها و مؤسسات تابعه و اعضای خانواده‌های آنان برگزار می‌شود.

این مسابقات در ۳ مرحله مقدماتی، نهایی و بین‌دستگاهی برگزار شده و تمامی کارکنان شاغل در سازمان تأمین‌اجتماعی (با هر وضعیت استخدامی) و همچنین تمامی کارکنان شاغل در بیمارستان‌های تابعه هلدینگ سلامت سازمان تأمین‌اجتماعی مانند میلاد، البرز و... و کلیه کارکنان شاغل بانک رفاه کارگران، مؤسسات و شرکت‌های تابعه سازمان اعم از شرکت‌های تکلیفی و شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی (شستا) امکان حضور در این مسابقات را داشتند. همچنین همسر و فرزندان بالای ۱۵ سال این کارکنان نیز در سال جاری برای نخستین بار امکان حضور و رقابت در این دوره از مسابقات قرآن کریم را پیدا کردند.
براساس این گزارش، در ادوار گذشته مسابقات قرآن سازمان تأمین‌اجتماعی، تنها کارکنان شاغل در سازمان تأمین‌اجتماعی امکان شرکت داشته‌اند و در این دوره دامنه شرکت‌کنندگان به تمامی مجموعه‌های تابعه این سازمان و اعضای خانواده کارکنان نیز افزایش یافته است.
در مرحله نهایی و بین دستگاهی این دوره از مسابقات که صبح امروز در مشهد آغاز به کار کرد، پس از برگزاری مراحل مقدماتی و نهایی دستگاه‌های مختلف تابعه سازمان تأمین‌اجتماعی، ۵۱ نفر از حافظان و تالیان قرآن‌کریم در چهار رشته حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء و حفظ ۱۰ جزء، ترتیل و قرائت با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
این مرحله از بیست‌و‎چهارمین دوره مسابقات قرآن‌کریم ویژه کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی، با حضور و مشارکت کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی، بانک رفاه کارگران، شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی و شرکت گردشگری و رفاه تأمین طی دو روز در مشهد مقدس برگزار می‌شود.
افتتاحیه این مسابقات، صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین نظافت مدرس حوزه علمیه مشهد، محسن تقیانی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین‌اجتماعی و همچنین مدیرکل و مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان خراسان رضوی و همچنین مدیرکل امور شعب بانک رفاه خراسان رضوی برگزار شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر