کد خبر: ۱۳۵۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸

آغاز مرحله نهایی بیست‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی

مرحله نهایی و بین‌دستگاهی بیست‌وچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی، صبح روز چهارشنبه ۲۴ اسفند ماه در مشهد با حضور برگزیدگان مراحل مقدماتی و نهایی هر یک از دستگاه‌های تابعه سازمان تأمین‌اجتماعی آغاز شد.
آغاز مرحله نهایی بیست‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی

آغاز مرحله نهایی بیست‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛بیست‌و‎چهارمین دوره مسابقات قرآن‌کریم ویژه کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی با هدف گسترش و ترویج اندیشه‌های قرآنی و فرهنگ دینی با حضور کارکنان این سازمان و شرکت‎‌ها و مؤسسات تابعه و اعضای خانواده‌های آنان برگزار می‌شود.

این مسابقات در ۳ مرحله مقدماتی، نهایی و بین‌دستگاهی برگزار شده و تمامی کارکنان شاغل در سازمان تأمین‌اجتماعی (با هر وضعیت استخدامی) و همچنین تمامی کارکنان شاغل در بیمارستان‌های تابعه هلدینگ سلامت سازمان تأمین‌اجتماعی مانند میلاد، البرز و... و کلیه کارکنان شاغل بانک رفاه کارگران، مؤسسات و شرکت‌های تابعه سازمان اعم از شرکت‌های تکلیفی و شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی (شستا) امکان حضور در این مسابقات را داشتند. همچنین همسر و فرزندان بالای ۱۵ سال این کارکنان نیز در سال جاری برای نخستین بار امکان حضور و رقابت در این دوره از مسابقات قرآن کریم را پیدا کردند.
براساس این گزارش، در ادوار گذشته مسابقات قرآن سازمان تأمین‌اجتماعی، تنها کارکنان شاغل در سازمان تأمین‌اجتماعی امکان شرکت داشته‌اند و در این دوره دامنه شرکت‌کنندگان به تمامی مجموعه‌های تابعه این سازمان و اعضای خانواده کارکنان نیز افزایش یافته است.
در مرحله نهایی و بین دستگاهی این دوره از مسابقات که صبح امروز در مشهد آغاز به کار کرد، پس از برگزاری مراحل مقدماتی و نهایی دستگاه‌های مختلف تابعه سازمان تأمین‌اجتماعی، ۵۱ نفر از حافظان و تالیان قرآن‌کریم در چهار رشته حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء و حفظ ۱۰ جزء، ترتیل و قرائت با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
این مرحله از بیست‌و‎چهارمین دوره مسابقات قرآن‌کریم ویژه کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی، با حضور و مشارکت کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی، بانک رفاه کارگران، شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی و شرکت گردشگری و رفاه تأمین طی دو روز در مشهد مقدس برگزار می‌شود.
افتتاحیه این مسابقات، صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین نظافت مدرس حوزه علمیه مشهد، محسن تقیانی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین‌اجتماعی و همچنین مدیرکل و مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان خراسان رضوی و همچنین مدیرکل امور شعب بانک رفاه خراسان رضوی برگزار شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر