کد خبر: ۱۳۵۵۴
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در همایش سراسری ائمه جماعات این سازمان اعلام کرد:

حمایت همه‌جانبه سازمان تأمین‌اجتماعی از بزرگداشت و توسعه شعائر دینی

چهارمین دوره همایش سراسری ائمه جماعات سازمان تأمین‌اجتماعی با رویکرد آموزشی و فرهنگی و با حضور ائمه جماعات و دبیران ستاد اقامه نماز مراکز بیمه‌ای و درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در شهر مقدس قم و به میزبانی مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی این استان برگزار شد.
حمایت همه‌جانبه سازمان تأمین‌اجتماعی از بزرگداشت و توسعه شعائر دینی

حمایت همه‌جانبه سازمان تأمین‌اجتماعی از بزرگداشت و توسعه شعائر دینی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی و رئیس شورای اقامه نماز این سازمان در مراسم اختتامیه این همایش با تأکید بر ضرورت تبیین دستاورد‌های جمهوری اسلامی از سوی ائمه جماعت، اظهار داشت: دستاورد‌های جمهوری اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها بی‌نظیر است و این وظیفه ما است که این دستاورد‌ها را به درستی تبیین کنیم؛ به‌خصوص در حوزه بیمه و درمان که سازمان تأمین‌اجتماعی متولی بخش مهمی از این حوزه‌ها است.

اسفندیاری ضمن قدردانی از حضور پرشور ائمه جماعات تأمین‌اجتماعی سراسر کشور در این همایش، گفت: در دوره جدید مدیریتی، رویکرد مدیرعامل محترم سازمان حمایت همه جانبه از بزرگداشت و توسعه شعائر دینی است و این فرصت خوبی برای ما است که برای توسعه و ترویج نماز تلاش جدی داشته باشیم؛ به‌ویژه در ارتباط با جوانان این تلاش‌ها باید مضاعف باشد تا انشاءلله بتوانیم بر مشکلات موجود در حوزه‌های فرهنگی غلبه کنیم.
وی خواستار تلاش ائمه جماعات این سازمان برای تبیین دستاورد‌های سازمان تأمین‌اجتماعی برای مخاطبان و کارکنان، گفت: پرداخت ماهانه بیش از ۳۷ هزار میلیارد تومان مستمری و حقوق بازنشستگی در سازمان تأمین‌اجتماعی کار بسیار بزرگی از حیث تأمین منابع است و این دشواری، پیچیدگی و اهمیت کار در این سازمان را نشان می‌دهد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بدهی انباشته بانکی سازمان تأمین‌اجتماعی از سال ۹۴ تا سال ۱۴۰۰ معادل ۸۸ هزار میلیارد تومان بود که در همین دوره اخیر مدیریتی پرداخت شد و این دستاورد بسیار بزرگی است. تأدیه بدهی دولت به سازمان تأمین‌اجتماعی از سوی دولت مردمی سیزدهم نیز یکی دیگر از دستاورد‌های دوره جدید است که تا امروز مبلغ آن به حدود ۱۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
بر اساس این گزارش، دکتر سید مهدی محصل مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان قم و میزبان این همایش درباره همایش ائمه جماعات و دبیران ستاد اقامه نماز مراکز بیمه‌ای و درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: در این دوره آموزشی که برای سه گروه شامل ائمه‌جماعات مراکز بیمه‌ای، درمانی و دبیران ستاد اقامه نماز برگزار شد، علاوه بر اساتید مرکز تخصصی نماز، مدیران عالی سازمان نیز حضور و سخنرانی داشتتند.
محمدرضا قرائی، مشاور معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین‌اجتماعی و دبیر شورای اقامه نماز این سازمان نیز ضمن تقدیر از برگزاری این همایش مهم فرهنگی، بر ایفای نقش فعال‌تر ائمه جماعات در میان کارکنان سازمان، گفت: یکی از مهمترین شاخص‌های اثربخشی فعالیت‌های حوزه نماز، افزایش تعداد نمازگزاران است که تحقق این امر، منوط به ارتباط مناسب ائمه جماعات با کارکنان سازمان است.
وی با تأکید بر افزایش مشاوره‌های دینی به کارکنان در زمان قبل و بعد از نماز و در سطح ادارات، گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی بر اساس تفاهم‌نامه منعقده با ستاد اقامه نماز کشور، بر ارتقای دانش ائمه جماعات در زمینه‌های مختلف فرهنگی تاکید دارد و برگزاری این همایش نیز با همین هدف بوده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر