کد خبر: ۱۳۵۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
در مراسمی با حضور مسئولان استانی انجام شد:

افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی تأمین‌اجتماعی لنگرود

بیمارستان شهید املاکی کومله لنگرود همزمان با مراسم افتتاح ۷۸ پروژه عمرانی بیمه‌ای و درمانی با حضور استاندار گیلان، نماینده، ولی فقیه در استان، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر مسئولان استانی و شهرستانی برای ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و سایر بیماران منطقه آغاز به کار کرد.
افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی تأمین‌اجتماعی لنگرود

افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی تأمین‌اجتماعی لنگرود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛در آیین افتتاح بیمارستان ۶۴ تخت خوابی شهید املاکی تامین‌اجتماعی در شهرستان لنگرود، دکتر عباسی استاندار گیلان گفت: امروز با سعی و همت مسئولان سازمان تأمین‌اجتماعی توانستیم یکی از خلاء‌های درمانی شرق گیلان را تا حدودی مرتفع نماییم تا عدالت و توازن در سطح درمانی در مرکز، شرق و غرب استان تا حدی برقرار شود.
آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده، ولی فقیه درگیلان و امام جمعه رشت نیز با حضور در آیین افتتاح بیمارستان شهید املاکی کومله، ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی استان گیلان به جهت افتتاح این بیمارستان گفت: از مدیران این بیمارستان انتظار داریم در کنار حفظ و ارتقای خدمات درمانی این بیمارستان، در حفظ و حراست از امکانات و تجهیزات مطلوب این بیمارستان کوشا باشند.
دکتر پرویز محمدنژاد نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: همه مسئولان در هر حوزه‌ای باید گام‌های مؤثرتری در جهت ارتقای سطح رفاه و آسایش مردم عزیز ایران که دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کرده‌اند، بردارند.
در این مراسم دکتر ابراهیمی مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان گیلان ضمن تقدیر از خانواده مرحوم دکتر فاطمی برای اهدای زمین این بیمارستان به مساحت دو هکتار و همچنین خیرمقدم به مسئولان استان و منطقه و همچنین خانواده شهید سرافراز اسلام حسین املاکی گفت: بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهید املاکی گیلان خدمات درمانی مورد نیاز حدود ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان شرق استان گیلان را ارائه خواهد کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر